A Real Madrid kölcsönjátékosai: kik boldogulnak, és kik nem?

Elérkezett a 2020/21-es idény harmadik válogatott szünete is, ami elhozta azt, hogy elemezzük a Blancók kölcsönadott játékosait ideiglenes otthonukban.


Vannak akik szépen teljesítenek a kölcsönszerződés során, és dolgoznak azon, hogy számítson rájuk a klub, de akadnak olyanok is, akiknek nem változott a helyzetük, és küzdenek a játéklehetőségért. A MARCA elemzése következik.

Brahim Díaz: ragyog a San Siróban

A 21 esztendős játékos talán ediggi legsikeresebb kölcsönszerződését élvezi. Rendszeresen játéklehetőséget kap az AC Milanban, annak ellenére, hogy sokszor a kispadról száll meccsbe. Az Európa-ligában három mérkőzésen két gólt szerzett, és összesen 547 percet töltött a pályán.

STATISZTIKA: 10 MÉRKŐZÉS, 3 GÓL, 1 GÓLPASSZ – 547 JÁTSZOTT PERC.


Takefusa Kubo: kitűnés Európában

A japán játékos kölcsönadása a nyár egyik legnagyobbja volt, és bár a bajnokságban nem igazán számolt vele Unai Emery, de a Villarreal három EL-mérkőzésén is kezdőként lépett pályára.

Összesen 426 percet töltött a pályán 12 mérkőzés során.

STATISZTIKA: 12 MÉRKŐZÉS, 1 GÓL, 3 GÓLPASSZ – 426 JÁTSZOTT PERC.


Dani Ceballos: fejlődés Londonban

Zinédine Zidane vissza akarta hívni az előszezonban, Ceba azonban az Arsenalt választotta. 14 mérkőzésből 11-et játszott, 625 percet a pályán töltve. Viszonylag jól teljesít.

STATISZTIKA: 11 MÉRKŐZÉS, 0 GÓL, 1 GÓLPASSZ – 625 JÁTSZOTT PERC.


Jesús Vallejo: kulcs

810 játékpercével szinte az összes mérkőzésen pályán volt a Granada színeiben. Vallejo hét bajnokiból ötön volt kezdő, míg háromszor az Európa-ligában. A válogatott szünet előtti utolsó két mérkőzést kihagyni kényszerült, ugyanis pozitív COVID-19 tesztet produkált.

STATISZTIKA: 10 MÉRKŐZÉS, 0 GÓL, 0 GÓLPASSZ – 810 JÁTSZOTT PERC.


Gareth Bale: nem változott semmi

Hazatérése nem sikerült jól, vagyis még nem. A walesi sérülten tért vissza a Tottenhamhez, ebből kifolyólag hat mérkőzést kényszerült kihagyni. Ugyanennyin lépett pályára – többnyire csereként – 301 percet a pályán töltve.

STATISZTIKA: 6 MÉRKŐZÉS, 1 GÓL, 1 GÓLPASSZ – 301 JÁTSZOTT PERC.


Borja Mayoral: Európa

Mindössze egyszer volt kezdő a Serie A-ban, 61 percet a pályán töltve. Viszont pozitívum, hogy háromszor is kezdőként számított rá a rómaiak trénere, és két gólt is szerzett a Kolozsvár ellen. Ő az egyetlen kölcsönadott játékos, aki Madridban is pályára lépett.

STATISZTIKA: 7 MÉRKŐZÉS, 2 GÓL, 0 GÓLPASSZ – 307 JÁTSZOTT PERC.


Reinier Jesus: nem kap lehetőséget

A Real Madrid számára az egyik legproblémásabb kölcsönüzlet az a 30 millió eurós Reinier, aki nem, vagy csak alig kap lehetőséget a Dortmundnál. Nem jó a helyzet, mindössze 105 játékpercet kapott eddig.

Mayoralhoz hasonlóan neki is két évre szól a kölcsönszerződése, de a Real Madrid egész biztosan átgondolja a helyzetét nyáron.

STATISZTIKA: 7 MÉRKŐZÉS, 0 GÓL, 0 GÓLPASSZ – 105 JÁTSZOTT PERC.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

Általános
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply