Zidane elfelejtett játékosai: Militao, Odriozola, Ödegaard és Jovic

A négy játékos 150 millió euróba került a Madridnak, de úgy tűnik, hogy mindannyiuknak korlátozott számú játékperc jut a francia mester irányítása alatt.


Annak ellenére, hogy a Real Madridnak rendkívül sűrű menetrendje van és hétköznap is pályára lép: van négy elfelejtett játékos, akiket Zidane még a rotációban sem használ. Ez a négy játékos: Militao (50 millió euró), Odriozola (35 millió), Ödegaard (2,8 millió) és Luka Jovic, aki 60 millióért érkezett a Frankfurttól. Csaknem 150 millió euró tehetség, akiket a francia tréner nem használ.

Még aggasztóbb az egész helyzet amiatt, hogy mindegyik játékos 25 évnél fiatalabb – tehát a Bernabéu jövőiként igazolták le őket.

MILITAO

Éder Militao Ramos és Varane helyetteseként érkezett a klubba, azonban mára negyedik számú középhátvéd lett, miután Zidane Nachót részesítette előnyben – amikor Ramos vagy Varane hiányzik. A brazil mindössze 224 percet töltött pályán a jelenlegi idényben.

ODRIOZOLA

Álvaro Odriozolat a klub folyamatosan egyre mélyebbre sodorja. Zidane még akkor is mellőzte a spanyolt, amikor Carvajal sérült volt. Sokkal inkább Lucas Vázquezt választotta Carvajal helyére. Odriozola a tavalyi idényt kölcsönben töltötte a Bayern Münchennél, még BL-győztesnek is elmondhatja magát a német csapat játékosaként. Az ő helyzetéről olyan hírek érkeznek, hogy távozik.

ÖDEGAARD

Martin Ödegaard Madridba való visszahívása Zidane külön kérése volt, de az mára teljesen világossá vált, hogy az elmúlt időszakban valami megváltozott. A középpályás kezdőként lépett pályára a Shakhtar elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen, de azóta mindössze öt percet töltött a pályán, még a Celta Vigo elleni találkozón.

JOVIC

Jovic pedig egyáltalán nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, amióta megérkezett a Frankfurttól. Mára úgy tűnik, hogy még Mariano Díaz is megelőzte a sorban. A Real Madrid terve jelenleg az, hogy a téli átigazolási időszakban kölcsönadja őt, de tekintettel a magas fizetési igényére: nem sok klub engedheti meg magának.


FORRÁS: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

SZUPERKUPA
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply