Dani Carvajal 116 nap elteltével tért vissza a Real Madrid keretébe

A nagy hír, hogy Carlo Ancelotti nevezte a keretbe a sérülésből visszatérő Dani Carvajalt, Jesus Vallejo pedig először kerettag a szezonban. 


Ancelottinak 6 játékosát kell nélkülöznie, Mendy, Marcelo, Kroos, Modric, Ceballos és Mariano. Nagy lesz a harc a jobbszélső védő pozícióért, mivel 3 játékos is akad a hely betöltésére, Carvajal, Lucas és Odriozola.

Davida Alaba remekül játszott bal szélen a védelemben, egy gólpasszt is kiosztott. Nacho és Militao pedig a védelem közepén játszott.

Carvajal visszatért sérüléséből és újra versenyképes állapotban van. Noha Lucasal versenyez a helyért, Odriozola nem valószínű, hogy a nyáron távozik.

A Real Madrid kerete a Levante ellen

Kapusok: Thibaut Courtois, Andriy Lunin és Toni Fuidias

Védők: Dani Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Jesus Vallejo, Nacho, Alvaro Odriozola és Miguel Gutierrez

Középpályások: Casemiro, Fede Valverde, Lucas Vazquez, Isco és Antonio Blanco

Támadók: Eden Hazard, Karim Benzema, Marco Asensio, Luka Jovic, Gareth Bale, Vinicius Junior és Rodrygo Goes

 

Visszatér 116 nappal később

Carvajal utolsó mérkőzése a Chelsea elleni elődöntő első mérkőzése volt április 27-én, azóta nem játszott még az előszezonban sem.

Ancelotti Lucassal kezd a védelemben és Carvajalt csak lassan akarja visszaépíteni a csapatba, mivel elszeretné kerülni, hogy újból megsérüljön. Ez azt jelenti, hogy Carvajal nem fog kezdeni, csak a szeptemberi válogatott szünet után. 

2021-ben a bajnokságban mindössze 5 mérkőzésen játszott. A sérülése miatt 190 napot hagyott ki a 2020/2021-es szezonból.


Forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

Leave a Reply