A Dortmund idő előtt felbonthatja Reinier kölcsönszerződését

A német csapat elégedetlen a fiatal brazillal kapcsolatban, ezért már januárban felbonthatják a Real Madriddal való megállapodást.


Reinier Jesus jövője rejtély. A fiatal játékos idő előtt visszatérhet Madridba, hisz a Borussia Dortmund azon gondolkodik, hogy felbontja a brazil játékos kölcsönszerződését – miután nem teljesít az elvárt szinten. A 19 esztendős csatár egész aktív volt Brazília menetelésében a tokiói olimpián, de a Bundesligában nem mennek ilyen jól a dolgok. A pályára lépései ritkák, hiszen eddig 245 percet játszott és egyetlen gólt sikerült szereznie.

Mind a Real Madrid, mind a Dortmund többet vár Reiniertől, akiért 2020. januárjában 30 millió eurót fizettek a Flamengónak.

A BILD információi szerint a Dortmund nagyon odafigyel a dolgokra ebben az idényben, ennek értelmében szorosan figyelemmel kíséri a játékos fejlődését – avagy annak hiányát. Azt szeretnék ha Reinier jól teljesítene, különben visszaküldik Madridba. A MARCA egyébként már januárban beszámolt arról, hogy a brazil játékos egyébként is elégedetetlen Németországban a kevés játéklehetőség miatt.

forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

FEMENINO
MÉDIA

Leave a Reply