Guti a Barca edzői posztjáról: Miért ne? Elérhető vagyok

A Real Madrid egykori legendája nyitott arra, hogy átvegye a Barcelona irányítását.


Guti nincs ellenére annak, hogy átvegye Ronald Koeman helyét a Barcelona kispadján. A holland tréner hamarosan munkanélkülivé válhat, hiszen az elmúlt időben rendre rosszul teljesítenek a katalánok. Koeman jövője akár ma eldőlhet, amennyiben vereséget szenvednek az Atlético Madridtól.

„Edzeném-e a Barcelonát? Miért ne?” – mondta Guti tegnap, amikor megjelent a LaLiga nagyköveteinek bemutatásán. „Elérhető vagyok. Meg akarom mutatni a világnak, hogy megvannak az edzői képességeim.”

Ugyanezen az eseményen Samuel Eto’o is elmondta a véleményét, bár ő nagyobb hangsúlyt fektetett az Atlético elleni mérkőzésre: „A Barca számára most ez a legfontosabb mérkőzés. Ne öljük meg őket előtte, nagyonis életben vannak.”

Fernando Morientes Karim Benzemát dicsérte: „Minden kétséget kizáróan én neki adnám oda az Aranylabdát. Cristiano Ronaldo távozása óta vállalta a felelősséget és nagyon magas szinten játszik.”

Steve McManaman pedig Mbappéról és Haalandról beszélt: „Tudom, hogy Haaland és az édesapja kedvelik a Real Madridot, úgyhogy majd meglátjuk. Véleményem szerint Gareth Bale visszavonul, amikor lejár a szerződése Madridban. Mbappé Madridban? Miért ne?”


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJAEGYÉBÉrdekességekNYILATKOZATOK
NYILATKOZATOK

Leave a Reply