Navas helyzete nehéz

Továbbra is középpontban Keylor Navas jövője, azonban már érdemleges tárgyalás történt vele (is) kapcsolatban.


Luis Felipe Vieira, a Benfica elnöke a napokban Madridban járt és tárgyalásokat folytatott a vezetőséggel Raúl de Tomás átigazolásával kapcsolatban, beszámolók szerint ez sikerrel is zárult és a két szezon óta Rayo Vallecano-nál lévő csatárunk immáron végleg távozik a portugál alakulathoz.

Azonban itt nincs vége, a korábbi híreknek megfelelően Keylor Navas végállomása is a portugál klub lehet. Vieira úr ezúttal szóba hozta a Costa-Rica-i kapust is, de az ő esetében rendkívül nehezek a dolgok: Navasnak jelentős fizetési igényei vannak, évi 7 millió eurós fizetésért cserébe távozna – annak ellenére, hogy különféle körülmények között ingyen válhat el a klub és a játékos útja.

Egy biztos: a Benficának szüksége van egy igazán tapasztalt hálóőrre, mivel Ederson távozása óta számtalan kapuscsere történt, de egyikük sem bizonyult érettnek a feladatra, hisz fiatalok.

Persze ingyen semmiképp sem engedi el őt a Real Madrid, erre még rátesz a fent említett fizetési igény is. További tárgyalások várhatóak.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
rodrygo_bemutatas

Leave a Reply