courtois_gyogyulgat

Mbappé 2020-ra terv

A Real Madrid stratégiája egyértelmű: biztosítani, hogy Mbappé ne újítsa meg szerződését a PSG-vel és várni a megfelelő pillanatra. A játékosnak kérnie kell, hogy elengedjék.


Florentino Pérez úgy döntött, hogy itt az ideje minden évben valami galaktikust hozni – ahogyan azt idén is tette Eden Hazarddal. A Real Madrid elnöke Hazard bemutatásán beszélt néhány újságíróval erről, hogy ez lesz a klub stratégiája. A belga érkezése csak a kezdet ahhoz képest ami még történni fog a Bernabéu környékén; ez pedig Kylian Mbappé. 2020.

A Real Madrid elképzelése Mbappéról 2020-ra

A Real Madrid abban reménykedik, hogy jövőre már sikerül megszerezniük Mbappét. Remélik, hogy a francia világbajnok játékos nem hosszabbítja meg szerződését a PSG-vel és távozási kérelmet nyújt be, emellett kijelenti, hogy Zidane csapatában szeretne játszani. Ezt már korábban többször is megjegyezte, hogy az álma a Real Madridban játszani.

Ez az, amit Florentino Pérez remél. Tehát Mbappénál a kulcs, addig a Real Madrid elnöke nem szeretne konfliktusba kerülni a katari befektetőkkel (akik a klub tulajdonosai) hisz ez megrontaná a két klub közötti kapcsolatot.

A következő szezonban immáron három éve erősíti a PSG csapatát Mbappé, a céljuk pedig egyértelmű: Bajnokok Ligáját nyerni. Azonban ez az elmúlt két kiírásban nem sikerült, hisz mindkét alkalommal búcsúztak a legjobb 16 között.

A Real Madrid azt akarja, hogy Mbappé tegye meg az első lépést

A Madrid úgy gondolja, hogy a játékosnak kell megtenni az első lépést – tehát nem elegek a nyilatkozatok, nagyobb dolgokat kell megtennie a jövőjével kapcsolatban.

Mbappét 2023. júniusáig köti szerződése a PSG-hez és évente mintegy 12 millió eurót keres. Miután a játékos az elmúlt időben nagyobb felelősségekről kezdett beszélni, a PSG egész biztosan fizetésemelést kínál neki. Jövőre a Real Madrid hajlandó lenne évente 15 millió eurós fizetést adni a franciának, hisz ekkor még csak 21 esztendős lesz, tehát a legjobb éveiben lesz. A spanyol óriás 2016-ban 220 milliót ajánlott Mbappéért, de ez az üzlet nem jött létre hisz a PSG-től kapott 12 millió eurós fizetés megborította volna a Real Madrid fizetésekre vonatkozó költségvetéseket.

De most, teljesen más a helyzet.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

Általános
Hivatalos közlemény: Raúl
Általános

Leave a Reply