15930418106375

A Real Madrid Fabián Ruizt akarja

A Real Madrid szemet vetett az U21-es Európa-bajnokságon lenyűgözően játszó Fabián Ruizra.


A Real Madrid Fabián Ruizt szeretné a középpálya megerősítésére, hisz a fiatal játékos csodás szezont futott a Napolinál és most a spanyol válogatottal is szépen menetel. A feladat nem könnyű, azonban a vezetőség már lépéseket tett ez ügyben.

Fabián tavaly érkezett a Napolihoz 30 millió euróért, az olasz gárda a játékos akkori kivásárlási árát fizette ki és azóta nem is eladó, tehát „érinthetetlennek” jegyezték fel. Azonban minden lehetséges, így a Napoli vezetősége is biztosan meghallgat egy olyan ajánlatot amiből ők is jól járnak, valamint abban is reménykednek, hogy a játékos tartja jelenlegi formáját és az ára még tovább nő.

Probléma került a gépezetbe, hisz a Fabián szerződésébe nincs foglalva kivásárlási ár és a Real Madrid nem tudja használni pénzügyi erejét a játékos esetleges kivásárlásáról. Így maradt a megegyezés a két klub között, a transzfer ára körülbelül 70 millió euró lehet.

Ne feledkezzünk meg Pogbáról és Eriksenről sem, azonban az előbbi elmozdítása lehetetlennek minősült hisz a francia játékos előbb térne vissza a Juventushoz, minthogy a királyi gárda habfehér mezét öltse magára. Eriksennel más a helyzet, őt jóval olcsóbban és nagyobb eséllyel is lehet megszerezni a Tottenhamtől. A Real Madrid így „két legyet” ütni egy csapásra, ha Fabián is érkezik. Ez Zidane-t is meggyőzné, hisz lemondana Pogbáról de helyette két fiatal és tehetséges játékos érkezne akik szinte ugyanolyan képességekkel rendelkeznek: erősek, tehetségesek, jól bánnak a labdával és veszélyesek a tizenhatosra is.

Főszereplő lehet még a transzferben James Rodríguez, akit Carlo Ancelotti nagyon szeretne magához csábítani és hírek szerint a kolumbiai is szívesen teszi át székhelyét Olaszországba.

Az andalúz játékos idén – minden sorozatot figyelembe véve – 40 mérkőzésen lépett pályára, 7 gólt és 3 gólpasszt jegyzett. Betis nevelésű játékos, de megfordult már kölcsönben az Elche csapatában is.


[forrás: managingmadrid.com]

Talán ezek is érdekelhetnek:

EGYÉB
ÁLTALÁNOS
mbappe_jovore_erkezik_majd

Leave a Reply