Topklubok vinnék Ceballost

A fiatal középpályás jövője továbbra is bizonytalan Madridban, jelentkezőkből viszont nincs hiány. Részletek.


A Real Madrid középpályása nagy valószínűséggel elhagyja a spanyol fővárost idén, hisz nincs Zidane terveiben jövőre. Ceballos lenyűgözően teljesített az idei U21-es Európa-bajnokságon, ezzel pedig számtalan topcsapat figyelmet is felkeltette. Eddig úgy tűnt, hogy megszületett a megállapodás közte és az AC Milan között, viszont most bejelentkezett érte a Tottenham, a Liverpool és az Arsenal is.

A Real Madrid szívesen küldené Ceballost a Tottenhamhez, hisz a két klubnak nagyon jó kapcsolata van egymással és viszonylag könnyű lenne megállapodni egy kölcsönszerződésről, vagy épp egy visszavásárlási opcióról. A 22 esztendős játékosnak játékpercekre van szüksége, továbbá úgy tűnik, hogy meghatározó személy lehet a Spurs középpályáján.

Az Unai Emery vezette Arsenalnak komoly céljai vannak a fiatal játékossal. Nem akarnak sem kölcsönszerződést, sem visszavásárlási záradékot, véglegesen megakarják vásárolni. Emery edzői stílusa nagyon érdekes lenne Ceballos fejlődésében, így ha az Arsenal hajlandó lemondani a végleges megvásárlásról, a Madrid nagyon jól járna ha az ágyúsoknál kötne ki az U21-es EB-győztes játékos.

Másrészről, a Liverpool is végleges döntést akar, nagy potenciált látnak Ceballosban. A Real Madrid viszont nem szeretne véglegesen megválni a játékostól – főleg, hogy ezzel segítenék a Liverpoolt egy esetleges újabb BL-győzelemmel.

Mindent összevetve: a Real Madrid nem szeretne végleg megválni a középpályástól, csupán kíváncsiak arra, hogy képes-e játszani az elit-labdarúgásban. Éppen ezért csak kölcsönszerződésről, vagy visszavásárlási záradékról lehet szó.

Milan, Tottenham és az Arsenal is jó állomás lenne a spanyol számára. Itt az ideje, hogy a Real Madrid döntést hozzon és elküldje a játékost, hogy az új csapatával kezdje meg az előszezont – majd segítse a csatárokat.


[managingmadrid.com]

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁG

Leave a Reply