James az Atléticóra vár, a Napoli csak másodlagos

A kolumbiai középpályás vár, ő is a városi riválishoz szeretne távozni.


James Rodríguez jövője továbbra is kérdéses, hiába szeretné őt mindenáron egykori edzője, Carlo Ancelotti a Napolihoz. James követné Marcos Llorentét és a városi riválishoz, az Atlético Madridhoz szeretne csatlakozni.

Különféle kolumbiai források szerint a 27 esztendős játékos a matracosok ajánlatára vár, csak azután szeretne válaszolni Ancelotti hívására. Annak ellenére, hogy a Napoli már nyílt ajánlatott tett érte és felajánlotta Diego Maradona 10-es mezét.

Jamesnek továbbra is élő szerződése van a Real Madriddal, miután a Bayern München nem aktiválta a 42 millió eurós vásárlási opciót. Zidane-nal a kapcsolata nem jó, Florentino Péreznek pedig pénzre van szüksége a nyári kiadások miatt – és nagyobb bevételt Jamesből várnak, hisz eddig csak 100 millió euró bevételt szerzett a klub, ez pedig csak Hazard ára.

Az Atlético Madrid már elég szépen bevásárolt, vagyis hát azt a 19 esztendős Joao Félixet vásároltak meg 126 millió euróért aki a Real Madrid célkeresztjében is volt egykoron. Ugyanennyi bevételt remélnek Griezmann eladásából is.

Valószínűleg James körülbelül 45 millióért hagyja el a Bernabéut. Simeone gárdája képes kifizetni ezt az összeget, hisz eladták Lucas Hernándezt a Bayernnek 80 millióért, Rodrit a Manchester Citynek 70 millióért, végül Gelson Martinst a Monacónak 30 millióért.


AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

Általános
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply