A Real Madridnak egy hónapja van, hogy eladja Bale-t

Augusztus 8-án Angliában bezárul az átigazolási piac, ami Gareth Bale legvalószínűbb állomása.


Ma reggel Zinédine Zidane megkezdte az előszezont a Ciudad Real Madridban, ebben a projektben pedig benne van Gareth Bale is – bizonyítják a hivatalos fotók, videók.

Annak ellenére, hogy a walesi támadó nincs a francia tréner terveiben – ő egyértelműen kijelentette, hogy maradni szeretne Madridban.

Tényként közli a spanyol AS, hogy ma azt az információt kapták megbízható forrásokból, hogy Gareth Bale továbbra is a Real Madridban marad; a döntés megszületett, tehát a helyzet még mindig ugyanaz. A forrás hozzátette, hogy eddig sem érkezett egyetlen ajánlat sem a 29 esztendős játékosért.

Mától számítva ez a hónap meghatározó lesz Gareth Bale jövőjével kapcsolatban, mivel az egész Bernabéu a távozását szeretné – addig a walesi keményen fog bizonyítani, hogy meggyőzze Zidane-t a maradásával kapcsolatban, illetve hogy van helye a csapatban.

Akadályok

Augusztus 8-án Angliában bezárul az átigazolási piac, ami Gareth Bale legvalószínűbb állomása és a Real Madrid is ebben bízik, hogy itt találják meg a játékos új csapatát. Bale elhatározta, hogy a spanyol fővárosban marad – annak ellenére, hogy edzője és a Bernabéu-közösség is megválna tőle.

És ez Gareth Bale eladásának fő oka, hogy MARADNA SZERETNE. Nagy mértékben közbeszól családja, akikkel rendkívül boldog Spanyolországban – a másik pedig a hatalmas fizetése, mely évente meghaladja a 14 millió eurót.

Csak néhány klub tudja megfizetni a játékos árát illetve fizetési igényeit a Premier League-ben, ahol a legnagyobb akadály jelenleg az idő; egy hónap múlva bezár a piac.


AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

KÉPGALÉRIA
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply