A Real Madrid további 200 milliót szeretne az eladásokból

Pogbáért fizetni kell, ezért pedig jó pár játékost fel kell áldozni.


Ha a Real Madrid szerződtetni szeretné Paul Pogbát, a klubnak további eladásokat kell eszközölnie.

Hét játékos már távozott a Bernabéuból; Marcos Llorente, Theo Hernández, Raúl de Tomás és Mateo Kovacic, Luca Zidane, Sergio Reguilón és Martin Ödegaard. – utóbbi három csak kölcsönbe.

Ezek az eladások csupán 125 millió eurós bevételt hoztak az asztalra, azonban Florentino Pérez 200-nál is többet szeretne.

Hat eladható játékos

Annak érdekében, hogy a Real Madrid 200 millió eurós bevételre tegyen szert; túl kell adni Gareth Bale-en és Iscón is. Egyikük sem szeretné elhagyni Madridot, de kettőjük közül csak az utóbbi van Zidane terveiben.

James Rodríguez, Keylor Navas, Lucas Vázquez és Mariano Díaz akik még eladóak.

Ha nincs eladás, nincs Pogba

A Manchester United ezen a nyáron mintegy 150 millió eurót szeretne a francia játékosért, és ha a Real Madrid nem végez el több eladást; nem fogják megvenni a 26 esztendős középpályást. Pogba mindent megtesz annak érdekében, hogy a spanyol fővárosba tegye át székhelyét – a döntés a Madrid kezében van.

Isco

Isco nem utazott el Kanadába a csapattal a szezon előtti felkészülésre, hisz kedvese hamarosan világra hozza második gyermeküket, a klub pedig több szabadságot adott a spanyol játékosnak ez miatt. Nem nagyon szeretnének megválni tőle, azonban meghalgatnak minden érte érkező ajánlatot, de 65-80 millió euró alatt eszük ágában sincs elengedni.

Fontos megjegyezni, hogy Isco továbbra is megvan győződve arról, hogy bizonyítani tud Zidanenak és képes kiharcolni helyet a kezdőcsapatban.

James > Napoli

Semmi másról nem lehet olvasni, csak erről a transzferről. Carlo Ancelotti hosszú idők óta csábítja a kolumbiait Nápolyba, azonban egyelőre csak kölcsönszerződésről hajlandóak beszélni az olaszok. Igen ám, de időközben az Atlético Madrid is bejelentkezett érte – akik egy összegben hajlandóak kifizetni a játékos 40-45 millió eurós árát.

Navas és Lucas

Róluk is sokat olvasunk régóta, Navas helyzetére úgy tűnik megoldást sikerült találni annak ellenére, hogy a következő idényben Courtois lesz a csapat első számú hálóőre. A Costa-Rica-i nem tudott megállapodni egyetlen klubbal sem, így inkább marad és küzd a belgával. Emellett a Real Madrid 35-40 milliót kérne érte.

Jovic érkezése megerősítette Mariano Díaz idei távozását. A Real Madrid 20 millió eurós ajánlatot vár érte.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

Leave a Reply