A Real Madrid felgyorsítja az eladásokat Montreálban

Florentino Pérez és José Ángel Sánchez vasárnap utazik Kanadába, hogy megbeszéljék a keret jövőjét Zinédine Zidane-nal a csapat felkészülése közben.


A klub vezetőinek célja, hogy hat darab játékosnak új csapatot találjanak. Ez könnyű feladat egész biztosan nem lesz, hisz olyan ajánlatokra van szükség ami a Real Madrid számára is megfelelő, illetve a játékosok fizetési igénye is problémás lehet.

A szezon előtti időszakok nagyon sok klub számára az Egyesült Állomokban kezdődik, ez pedig megkönnyíti a helyzetet. Az elnök és a vezérigazgató jelenléte elősegíti azon játékosok helyzetét akik még bizonytalan a jövőjükkel kapcsolatban. Zidane már tájékoztatta a srácokat, hogy néhányuknak távozniuk kell – a további tárgyalások a vezetőségen múlnak.

A korábbi nyarak alatt a Real Madrid kihasználta, hogy sok Európai topklub a közelben van – ám érte őket egy pár meglepetés is. Például két évvel ezelőtt a José Mourinho által vezetett Manchester United jelentkezett be Gareth Bale-ért a felek egymás elleni mérkőzésének estéjén. Pár nappal korábban Florentino Pérez találkozott Kylian Mbappé édesapjával a játékos szerződtetésének okából, ám ennek az ügynek sem került pont a végére.

Az elkövetkezendő napok meghatározóak lehetnek néhány játékos jövőjével kapcsolatban, hisz a Real Madrid két olyan csapat (Bayern München, Arsenal) ellen játszik majd akik érdeklődésüket mutatják néhány játékos iránt.

A felvetések értelmében a lehetséges távozók; Keylor Navas, egy középső védő (Jesús Vallejo vagy Nacho), a középpályáról Dani Ceballos, James Rodríguez vagy éppen Isco. Ha a támadósort nézzük akkor főszerepben Gareth Bale, Mariano Díaz vagy Lucas Vázquez.

Florentino Pérez jelenléte felgyorsítja az eseményeket, hogy Zidane véglegesnek mondhassa a 2019/20-as szezon keretét.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

Leave a Reply