Ceballos már az Arsenal kapujában

Külföldi szaklapok már tényként közlik az üzletet.


A Real Madrid egyelőre nem akarja eladni a fiatal középpályást, valamint maga Ceballos sem szeretne távozni Spanyolországból – így egy megfelelő kölcsönszerződés mindkét félnek tökéletes.

Ceballos egyre közelebb a Bernabéu kijáratához, az Arsenal pedig tárt karokkal várja.

A fiatal középpályást korábban szóba hozták az AC Milannal és a Tottenhammel is, viszont az Unai Emery vezette gárda lehet új állomása.

A Real Madridnak legalább öt játékostól meg kell szabadulnia, hisz jelenleg 30-an vannak de a LaLiga szabályzata csak 25 játékost engedélyez a keretben. Ugyan nem fontos dolog Ceballos eladása, Zidane terveiben sem szerepel – viszont már számtalanszor bizonyította, hogy a padról beszállva fontos kiegészítő ember. Ha a vezetőség nem tud olyan nagy nevektől megszabadulni mint Bale, James, Isco vagy épp Marco Asensio akkor Ceballos annyira hátra szorulhat, hogy a Castillában kötne ki.

A Real Madrid egyébként sem szeretné végleg eladni az egykori Betis-sztárt, így egy kölcsönszerződéssel megelégednek. Arról nem beszélve, hogy Unai Emery keze is megvan kötve az átigazolásokkal kapcsolatban, kölcsön illetve olcsó játékosokat keres.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

KÉPGALÉRIA
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply