Négy lehetséges kapus Navas helyére

Helyettest keres a vezetőség, a MARCA egyik embere pedig felvázolta a legbiztosabb lehetőségeket.


Veterán, ingyen, második számú. Ezeket a feltételeket kell elfogadnia annak a hálóőrnek aki a Real Madridhoz érkezik Keylor Navas helyére. Mint már korábban jeleztük: A vezetőség az új Diego Lópezt keresi, aki ugyanezt a szerepkört töltötte be 31 esztendősen.

Luca és Lunin kölcsönadásával nem maradt megfelelő játékos erre a posztra, Navas távozása esetén pedig nem lenne cseréje Courtoisnak a 2019/20-as idényben – mivel az azt követő szezonban már rendelkezésre fog állni Lunin.

1. Pepe Reina – 36 éves – AC Milan

Az AC Milan 36 esztendős hálóőre jelenleg is ezt a szerepkört tölti be az olaszoknál Gianluigi Donnarumma mögött.

2. Willy Caballero – 37 éves – Chelsea

Ő is hasonló szerepet tölt be Angliában Kepa Arrizabalaga mögött. Megfelelő választás lenne, hisz pályára lépve még mindig jól teljesít illetve vannak tapasztalatai Spanyolországban.

3. Maarten Stekelenburg – 36 éves – Everton

Az Everton holland származású, harmadik számú kapusa. Játszott Franciaországban, Angliában és Olaszországban is. A spanyol bajnokság számára ismeretlen.

4. Diego Benaglio – 35 éves – AS Monaco

A Monaco svájci kapusa. Bőven van tapasztalata Európában, a követelményeknek megfelel.


Az AS cikke szerint még képbe jöhet a szintén Monaco 34 esztendős játékosa, Danijel Subašić is. A korábbi híreknek megfelelően mégsem Antonio Mirante lehet az érkező, sokkal inkább biztosabb Pepe Reina befutása.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply