A Real Madrid januári átigazolásokat tervez

Christian Eriksen és Donny van de Beek a láthatáron.


A Real Madrid jelenleg is nagy problémákkal küzd. Még ha a bajnokságban nem is annyira, de a Bajnokok Ligájában katasztrofális dolgok vannak már most jelen. A vezetőség ezeket a hibákat akarja kijavítani januárban, a középpálya megerősítésével.

Zidane első számú célpontja (Paul Pogba) nem érkezett a nyáron, de januárban sem fog. A francia mester ennek ellenére pozitívan vágott neki az új szezonnak, és reménykedett, hogy folyamatosan olyan játékot fognak játszani, mint a Sevilla elleni bajnokin tették. Ez – mint tudjuk – nem sikerült, továbbra is tárgyalások folynak jó pár játékos jövőjéről.

A januári átigazolási időszakban a Real Madrid két játékostól szinte egész biztosan megválik: Mariano Díaz végleg megy, míg Brahim Díaz kölcsönbe kerülhet.

A középpályára januárban Eriksen érkezhet, aki nem fogja megújítani a nyáron lejáró szerződését a Tottenhammel. A 27 esztendős dán középpályás árát jelenleg 100 millió euróra becsli a mértékadó Transfermarkt.

Donny van de Beek is opció. A holland is közel volt nyáron a Bernabéuhoz, ám mégsem érkezett. Ő maga is megerősítette, hogy tárgyalásokat folytatott a Real Madriddal, de a 2019/20-as idényt egész biztosan az Ajaxban tölti még.

Az új érkezők mellett Zidane természetesen esélyt ad olyan fiataloknak, mint Vinícius Junior, Éder Militao, Luka Jovic és Rodrygo. A célja a beépítés, ám egyértelműen azon játékosok játszatása a prioritás, akik igenis húzóemberek.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJA
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply