A klub reméli, hogy Mbappé ellenáll a PSG nyomásának

Florentino Pérez megszállottsága lett, hogy a világsztár minél előbb érkezzen meg a Santiago Bernabéuba. A Real Madrid elnöke azon véleményen van, hogy az idő nekik kedvez.


A Real Madrid abban reménykedik, hogy sikerül alkalmazni ugyanazt a stratégiát, amit Hazardnál és Courtoisnál is alkalmaztak: várni a játékos szerződésének lejáratát, hogy olcsóbban létrejöjjön a transzfer. Hazard és Courtois szerződése is már lejáróban, az utolsó évében volt.

Ugyanez az ötlet Kylian Mbappénál is. Azonban a klub aggódik, hogy a francia szupersztár nem tud majd nemet mondani a párizsi klub újonnan kínált szerződésére. Hírek szerint a PSG elnöke, Nasser Al-Khelaifi haladéktalanul szerződést akar hosszabbítani Mbappéval – 2024-ig, 50 millió eurós éves fizetéssel. Arról nem is beszélve, hogy a Real Madrid előnybe akar kerülni azokkal a klubbal szemben, akik még versenybe szállhatnak a világ legdrágább játékosáért.

Mbappé jelenlegi kontraktusa 2020. június 30-ig szól – tehát két és fél év marad hátra -, Pérezék szerint ez kedvező számukra, és a bizakodás már jövő nyáron elkezdődik. Persze azt ne hagyjuk ki, hogy a játékos piaci értéke egész biztosan nem csökken 2021-ig.

Tudva azt, hogy a PSG-t rendkívül nehéz meggyőzni, sokat számít Mbappé gondolata: szeretne-e maradni a párizsi alakulatnál, vagy egy magasabb szintre, a világ legnagyobb klubjában képzeli el a jövőjét? Ha nem is a Blancóknál, akkor más elit klubokban – akik megengedhetik maguknak a fiatal támadó szerződtetését: Barcelona, Manchester City, Manchester United, Juventus.. mind a négy klub csábítja őt, a Real Madrid viszont már évek óta követi Mbappé pályafutását.

Mbappé december 20-án ünnepli a 21. születésnapját, tehát a legjobb éveiben van, illetve lesz. A Real Madrid leginkább attól fél, hogy a játékos nem fogja tudni visszautasítani az új szerződést, amit a PSG egész biztosan kínálni fog.

A Real Madrid tehát még mindig Kylian Mbappéról álmodik. Szeretnék ha a világbajnok játékos ellenállna a nyomásnak, és elutasítja a francia gárda – illetve más klubok – ajánlatát is. 2021 nyaráig még várnunk kell.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

SÉRÜLÉSEK
Orvosi jelentés: Modric

Leave a Reply