Mbappé leigazolása miatt tér vissza Reguilón, Ödegaard, Achraf, Kubo és Ceballos

A Real Madrid kölcsönadott játékosai mind kiváló teljesítményt nyújtanak, az idény végén pedig újra a Bernabéuban találhatják magukat, és mindezt Kylian Mbappé miatt.


A Real Madrid nagy figyelmet fordít kölcsönadott játékosaira, akik kisebb-nagyobb sikerrel jól teljesítenek jelenlegi klubjukban. Sergio Reguilón, Achraf Hakimi, Martin Ödegaard, Takefusa Kubo és Dani Ceballos mindent megtesz annak érdekében, hogy a 2020/21-es szezonra újra a Real Madrid dresszét öltse magára. Az öt játékos visszatérése lehetővé teszi, hogy a Real Madrid újra egy nagy Galaktikust igazoljon a nyáron, és nem mást, mint Kylian Mbappét.


A terv

Sevilla, Real Sociedad, Dortmund, Mallorca és Arsenal. Ezekben a csapatokban tartózkodnak jelenleg a madridisták. Két szempontból is kedvező ezen játékosok visszatérése: a Real Madridnak nem kell új arcokat keresnie a piacon, ráadásul minden pénzt egyetlen Galaktikusra, Kylian Mbappéra költhet. Ha feltételezzük, hogy az öt játékos formája ugyanígy marad: kulcsszerepet játszanak majd a galaktikus Mbappé mellett.

Florentino Pérez – aki mindig támogatja a kölcsönszerződéseket – minden évben készül egy Galaktikus leigazolására. A terv minden esztendőben ugyanaz, hatalmas segítséget nyújtva ezzel az első csapatnak. A téli átigazolási időszakban a Real Madrid nem fog pénzt pazarolni, ebben biztosak lehetünk.

Reguilón, Ödegaard, Achraf, Kubo és Ceballos ékes ellentéte például Jovicnak, vagy épp Mendynek. Ebből látszik, hogy a kevés játéklehetőséget kapó játékosokat megéri kölcsönadni, hisz a távollétükben ragyognak csapataiknál. Azok akik maradnak, igazán nehéz helyzetbe kerülnek. Ezen játékosok közül csak Fede Valverde volt kivétel az elmúlt időszakban.

Néhány évvel ezelőtt a Real Madrid mellett a Barcelona, Juventus, illetve a Manchester United volt képes igazán jó fiatal tehetségeket igazolni. Ez mára megváltozott, mostanra már a Chelsea, a Manchester City és a PSG is ezen a vonalon van. Cristiano Ronaldo távozása után a Real Madridnak harcolnia kellett. Illetve jelenleg is ez történik. A fiatal, ígéretes tehetségek leigazolása mindig időbe telik, sőt, a magas átigazolási díj miatt évekre elhúzódhat. Mivel a fent említett öt játékos már benne van a Real Madrid 2020-as terveiben, így minden pénzt egyetlen Galaktikusra költhetnek.

És ez a Galaktikus nem más, mint a világfoci jelenlegi legértékesebb támadója, Kylian Mbappé.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

Leave a Reply