Öt ok, amiért a Real Madridnak el kell adnia Bale-t

Már januárban távozhat, talán mindenkinek ez lenne a legjobb. Íme öt ok, amiért a klubnak minél előbb el kell adnia a walesit.


Nyáron – a maradásánál – elhittük, de ugyanaz a helyzet. A Brugge elleni mérkőzés, illetve a sérülése betette az ajtót.

1. A Zidane-nal való kapcsolata helyrehozhatatlan

Mi is elhittük, hogy a nyár után minden megváltozik. A szezont jól kezdte Bale, de a Brugge elleni BL-mérkőzés után még jobban elhatárolódott a francia trénertől. A jelenlegi helyzetet látva: a kapcsolatuk helyrehozhatatlan, ez pedig lehetetlenné teszi a klubbal való folyamatos, profi munkát. Ezt már másodjára nem lehet helyrehozni. Még ha nem is nézzük az aktuális feszültséget, bármikor kitörhet a szezon közben, és nagy nyomot hagyna az egész csapaton, ezért ennek minél előbb véget kell vetni.


2. Ha marad, az a csapatra is kihat

Az ilyen típusú helyzetek nem csak az érintett játékost, illetve az edzőt érintik, hanem a csapatot is. Előbb, vagy utóbb az öltözőben is komoly problémák lehetnek. Annak ellenére, hogy éveken át meghatározó embere volt a csapatnak, most mindenkinek ez a legjobb.


3. A legutóbbi sérülése rejtélyes

A walesi október 13-án megsérült a válogatottnál, majd az edzéseken sem vett részt – a Real Madrid tájékoztatása szerint az edzőteremben dolgozott -, illetve hivatalos jelentés sem érkezett, így csak találgattunk, hogy miféle sérülést szenvedett. A madridi pályafutása alatt sok fontos mérkőzést kényszerült kihagyni sérülései miatt, most pedig már ő maga nem akarja, hogy az állapotáról beszéljen a világ.


4. A szurkolók nem bíznak benne

A Bernabéuban vegyes reakciók vannak a játékossal kapcsolatban. Természetesen több a füttyszó, és kántálás, de néha dicséretet is kap. Senki nem vitatja a profizmusát, de a szurkolók megkérdőjelezik az elkötelezettségét – főleg a fent említett titokzatos sérülése után. A rajongók dühösek – jogosan -, és ez csak további haragot szülne.


5. Kína

Bale már a nyáron Kínába igazolt volna, azonban a Real Madrid nem engedte el ingyen. A Shanghai Shenhua most újra bejelentkezett a walesiért, a játékos távozni szeretne, a klub pedig sok milliónyi eurót spórolna meg a fizetése kiesésével.

[irp posts=”5455″ name=”Bale újra Kína felé néz, már januárban távozhat”]

A legjobb az lenne, ha januárban távozna.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
bl-serleg
ÁLTALÁNOS
real-madrid-vs-leganes

Leave a Reply