Zidane továbbra is ragaszkodik Pogbához

Továbbra is a francia középpályást akarja, úgy tekint rá, mint egy hiányzó puzzle-darabra.


A csapat jó menetelése, illetve Fede Valverde kiváló teljesítménye nem változtatta meg Zidane véleményét azzal kapcsolatban, hogy Paul Pogbát a klubhoz igazolja. A francia tréner mindenképp akarja őt, egy hiányzó puzzle-darabként tekint rá. Illetve arról is szó van, hogy a klub „tartozik” neki, mivel ez is a kérései között volt, amikor visszatért márciusban.

Zidane és a Manchester United közötti kapcsolat nem csillapodott a szezon folyamán, jó barátságot és kölcsönös tiszteletet ápolnak egymással. Pogba – aki októberben Dubaiban találkozott Zizouval – világossá tette, hogy szeretne a Real Madridhoz csatlakozni, ezért nyár óta folyamatos nyomás alatt tartja a Vörös Ördögök vezetőit.

A Manchester United kételkedik a játékos sérülésében, tehát nem hiszik el, hogy valódi. Arról nem beszélve, hogy a szezon nagy részét Dubaiban és Miamiban töltötte.

Kényes a helyzet az Old Traffordon, az ottaniak is tisztában vannak játékosuk álláspontjával, de amíg a szerződése (2021) él, semmiképp nem szeretnének megválni tőle.

Itt jön a következő probléma: a Real Madrid vezetősége.

A klubnál egyetértenek abban, hogy egy kiváló játékosról van szó, de kétségeik vannak afelől, hogy nem sikerülne a francia beilleszkedése – főleg úgy -, hogy itt van Valverde (akivel 2025-ig hosszabbítottak), és jövőre Martin Ödegaard is visszatér. A vezetőség álláspontja pedig jelenleg lehetetlenné teszi az üzlet létrejöttét.

A vezetőség nem hiszi, hogy annyit (120 millió euró) kéne egy Pogbáért fizetni, mint egy Eden Hazardért – míg mások a szezonkénti fizetést sokallják, ami nettó 16 millió euró.

Egyébként a játékos ügynöke (Mino Raiola) is támogatja a transzfert, és mindent meg is tesz, hogy megvalósuljon. A két klub határozott álláspontja: a Real Madrid nem szeretné a fiatalok (Valverde, Ödegaard) fejlődését befolyásolni, míg a Manchester United nem is akar megválni a világbajnok játékostól.

Sem Zidane, sem Pogba nem adta fel ezen álmát, hogy együtt dolgozzanak januárban, vagy legkésőbb a nyáron. A további történetet ismerjük, miszerint kik azok a középpályások, akik még a klub célkeresztjében vannak.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
luka_jovic_varakozik_turelmesen
Jović türelmesen vár
SÉRÜLÉSEK
Orvosi jelentés: Hazard

Leave a Reply