Átigazolási piac: mozgások lesznek, de csak eladásokból

A Real Madrid nem tervez januári igazolást, csupán az eladásokra illtve kölcsönszerződésekre koncentrál.


A Real Madrid biztos abban, hogy nincs szükség erősítésre januárban, ennél már csak az biztosabb, hogy számos játékos távozhat a Santiago Bernabéuból. Zinedine Zidane nem szeretne új arcokat, véleménye szerint megvan az a csapat, amire vágyott, és teljesen versenyképes. Senki sem érkezik, akadályozva ezzel a taktikai változtatásokat.


Jesús Vallejo: ajánlatok Németországból, és Spanyolországból, a döntés viszont a Wolves kezében

A fiatal védő már jelenleg is kölcsönben van a Premier League-ben, de ő maga szeretné megváltoztatni már most a helyzetét. A német Frankfurt szívesen látná őt újra – miután a 2016/17-es szezonban csodálatos teljesítményt nyújtott -, de a Wolfsburg is élénk érdeklődést mutat iránta. Számos spanyol csapat is ajánlatokat tesz érte.

Most tehát távozni akar, de minden a farkasok edzőjétől, Nuno Espírito Santotól függ.


Brahim és Mariano: perceket keresnek

Zidane – mint látjuk – semmiféleképpen nem számol Brahim és Mariano Díazzal. Mariano az egyetlen olyan játékos a csapatban, aki egyetlen percet sem játszott az idei idényben -, míg Brahim mindössze 40 perc játéklehetőséget kapott négy mérkőzés alatt.

A vezetőség azon véleményen van, a legjobb mindenki számára az, ha távoznak és rendszeres játéklehetőséget kapnak. Mindkettejükért érkeznek ajánlatok, egész Európából. Információk szerint a Lyon már most kölcsön venné Marianót.


Asensio: az „új igazolás”

Noha Marco Asensio nem lesz ismeretlen a klubban, a súlyos sérüléséből való visszatérése egy lendületet ad majd a csapatnak, és Zidanenak egyaránt. A francia trénernek immáron még egy opciója akadt, egy olyan játékost kap vissza, aki az egész szezon során nem lehetett a segítségére.

A klubnál bíznak abban, hogy a spanyol játékos minél előbb bevethető lesz, és még a szezon vége előtt visszatér. Az eredeti februári visszatérés elhúzódhat akár április, májusig.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
Benzema 2022-ig hosszabbít

Leave a Reply