A klub felgyorsítja Hugo Vallejo szerződtetését

A Málaga akadémiájának egyik csillaga, a 19 esztendős Hugo Vallejo is felkerült – sok más nagy klub mellett – a Real Madrid radarjára, az átigazolása ügyében pedig már komoly lépéseket is tettek a Blancók.


A 19 esztendős játékos szerződése 2020. júniusában jár le a Málagával, a Real Madrid pedig nem szeretne várni, ezért már most januárban leigazolnák őt. A Blancók terve az volt, hogy a következő szezonban építik be a csapatba, ám időközben a fiatal támadó nem hosszabbította meg kontraktusát – amiért kiközösítették őt csapattársai -, így még több esély van a megszerzésére.

Ha a két klubnak sikerül megállapodni, a Real Madrid ebben a félszezonban kölcsönadja a játékost egy másodosztályú csapatnak, az egyik lehetséges ezek közül a Deportivo lehet. Komoly harc folyik a srácért, ugyanis a Barcelona, az Atlético Madrid és a Valencia is szeretné Vallejo kegyeit.

Vallejo egy évvel ezelőtt, 2019. január 6-án debütált a Málaga első csapatában, ahol 0-3-s vereséget szenvedtek a Reus ellen. Ebben az idényben mindössze öt mérkőzésen kapott lehetőséget, miután folyamatosan visszautasította a klub szerződéshosszabbítási-kísérleteit. Utoljára szeptember 17-én, a Rayo Vallecano ellen lépett pályára.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOKNYILATKOZATOK
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply