Reinier: „Az életemet adom majd a Real Madridért”

Ma került bemutatásra Reinier Jesús Carvalho, a Real Madrid legújabb brazil szerzeménye. A 18 esztendős játékos így nyilatkozott a bemutatása után:


Egy álom vált valóra
“Egy valóra vált álom ez számomra. Édesapám, anyukám és az egész családom is erről álmodott, hogy egyszer a Real Madridban játszhassak. Nagyon boldog vagyok, és a csapat összes játékosára hősként tekintek. Ők a legjobbak, ha itt lehetnek ebben a csapatban, és boldog vagyok, hogy nekem is megadatott ez a lehetőség. Alig várom, hogy elkezdhessek játszani”.

Vinicius Jr. és Rodrygo
“Igazán nagyszerű játékosok. Tegnap Vinicius otthonában töltöttem egy kis időt, barátok vagyunk, mióta a Flamnego-ban együtt játszottunk. Nagyon örültem neki, ahogy fogadott itt engem. Militao, Casemiro és Rodrygo is nagy segítség lesznek számomra. Készen állok rá, hogy a Madridban játsszak. Örülök a játékosok és a barátok fogadtatásának is”.

Nyomás
“A Real Madrid a világ legnagyobb klubja, és nagy itt a nyomás, de egy valóra vált álom, hogy itt lehetek, és mindent bele fogok adni, hogy elérjem, amit akarok. A Real Madrid a kiválóságot képviseli, nem lehet ezt jól szavakba önteni. Nagyon boldog vagyok, hogy lehetőséget kaphatok ebben a csapatban, és hálás vagyok mindenkinek”.

Raúl
“Egy edzésem már volt a csapattal, és találkozhattam néhány igazán nagyszerű emberrel, mint például Raúl. Példakép számomra, rengeteg meccset játszott ebben a klubban. Még csak rövid ideje vagyok itt, de készen állok a hétvégére. Raúl üdvözölt engem a csapatban, és jót beszélgettünk. Sok szerencsét kívánt nekem, én pedig mindent bele fogok adni. Az életemet adom a csapatomért”.

Milyen volt megtudni, hogy itt fogsz játszani?
“Hihetetlenül boldog voltam, mikor megtudtam a hírt. A klubvilágbajnokságon voltam, mikor édesapám felhívott, és elmondta nekem, és nem is tudtam hirtelen, hogy mit csináljak. Nem tudom szavakkal leírni, hogy mit éreztem abban a pillanatban, sírtam is. A szobatársammal voltam, mikor megkaptam a hírt, és egy ilyen pillanatban még le se esik az embernek, hogy mit is jelent a Real Madrid. Hatalmas. Mindig is ez volt az álmom, és mindent bele fogok adni”.

Egykori csapata
“A Flamengo egy nagyon jó csapat, nagyszerű játékosokkal, akik közül többen is Európába igazoltak már korábban, és történelmet írtak itt. Hálás vagyok nekik és az edzőknek, akik tanácsokkal láttak el, és akiknek a segítségével fejlődni tudott a játékom”.

Videók Zidane-ról
“Zidane nagyszerű játékos volt, egy hős a Real Madridnál, nagyszerű emberekre nézhetek itt fel. Igyekszem tanulni tőlük, és kihasználni ezt a helyzetet a pályán. Biztos vagyok benne, hogy Zidane nagyszerű karakter. A Real Madrid játékosa vagyok, vele még nem beszéltem de a klub rendelkezésére állok. Mindent megteszek, ami tőlem telik”.

Saját játékstílusa
“Kaká a hősöm, ő is brazil és mindig néztem őt. Szeretek a tizenhatoson belülre jutni, és gólt lőni, és szeretem a kényszerítőket. Nagyon hálás vagyok Kakának, mert tudtam vele is időt tölteni. Megosztott velem egy csomó mindent, és nagyszerű játékos, aki a Real Madridban is szerepelt. Nincs kétségem afelől, hogy sok dologban kell még fejlődnöm. Szeretek részt venni a támadásokban, és mindenféle poszton szoktam és tudok játszani”.

Család
“Minden átsuhant a fejemen, amit gyermekkoromban éltem át. Kemény volt, kilenc évesen költöztem Rio-ba, édesanyámmal és a nővéreimmel. Mindig elérzékenyülök, amikor a családomról beszélek, mert biztosan tudom, hogy mindent nekik köszönhetek. A családomnak köszönhetek mindent”.

Cristiano Ronaldo
“Követtem a madridi pályafutását, nagyon fiatal voltam és édesapám mutatott róla videókat. Kicsi voltam még, de lenyűgöztek ezek. Segítettek nekem is abban, hogy el tudjak jutni mindig oda, ahova szeretnék”.

Édesapja
“Ő a legnagyobb hős. Megérdemli, hogy itt legyen, és átélje ezeket a pillanatokat velem. Közös álmunk volt ez. A Real Madrid semmihez sem fogható. Kaká sok szerencsét kívánt nekem, ő is tudta, hogy napról-napra ezért dolgoztam, és nagyon hálás vagyok neki is”.


[madridom]

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÖSSZEFOGLALÓK
real-madrid-vs-celta-vigo
ÁLTALÁNOS
reinier_jesus_bemutatas

Leave a Reply