A Real Madrid középpálya-jövője Modrictól függ

Minden a horvát játékos döntésétől függ.


Luka Modric madridi szerződése 2021-ben jár le, és a Real Madrid jövendőbeli középpályja átépítése az ő döntésétől függ.

A 2018-as Aranylabda-győztes több csapat érdeklődését is felkeltette a világbajnokságon nyújtott teljesítményével, a távozása pedig már régóta a levegőben repked. A játékos minden ajánlatot elutasított, és a Blancókkal maradt, még ha nem is teljesített olyan jól az elmúlt idényben.

Zinédine Zidane visszatérésekor éppen formájának visszanyerésén dolgozott, mára már létfontosságú lett a csapat számára. Legjobban a góllövésben kiemelkedő a teljesítménye, hisz öt találatnál jár ebben a szezonban.

Noha a PSG, Barcelona és Atlético Madrid ellen a kispadon kapott helyet – a Szuperkupa-döntőben mégis a kezdőcsapatban találta magát.

Nyáron nyolcadik idényét játssza majd a Real Madridban, és valószínűleg az ajánlatok tovább érkeznek, leginkább Amerikából és Olaszországból. A horvát játékos döntése mindenképp létfontosságú lesz, hisz sokan a kölcsönben szereplő Martin Ödegaardot tekintik utódjának.

A norvég középpályás kölcsönszerződése szintén 2021-ben jár le, és bár a Real Sociedad bízik abban, hogy a Real Madrid tartja szavát (tehát kitöltésre kerül a két éves kölcsönszerződés..), de minden Modric döntésétől függ, hisz Ödegaardot vissza lehet hívni.

Ödegaard korábban világossá tette, hogy kulcsszereplővé szeretne válni a Real Madridnál, ezért csak akkor hajlandó visszatérni előbb, ha Modric távozik.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
BAJNOKSÁG

Leave a Reply