A klub kilencest akar szerződtetni, a keresés már beindult

Haaland, Lautaro és Werner a potenciális opció.


A Real Madrid Cristiano Ronaldo távozása óta továbbra sem tudja pótolni azt a szezonbeli 50 gólt, amit a portugál zseni szerzett. A klub vezetősége most minden erejével azon van, hogy erre a posztra keressen megfelelő játékost.

Az első nyáron érkezett Mariano Díaz a Lyonból, tavaly pedig jött Luka Jovic a Frankfurtból. Előbbinek négy gólja van 790 perc alatt, utóbbinak pedig kettő 770 perc alatt.

Ennek értelmében a Real Madridnak tovább kell keresnie a tökéletes kilencest, ha jelentős változást akarnak elérni gólok tekintetében. Ha Jovic beválik, a terv ki van lőve.

Az aggodalom viszont egyre nagyobb. A gólok száma kevés, Karim Benzema teljesítménye pedig jelentősen visszaesett a 2020-as esztendőben. Nevek vannak, a klub három játékos szerződtetésében gondolkodik: Lautaro Martinez, Timo Werner de különösen Erling Braut Haaland.

Haaland vásárlására jó esély van, hisz a Real Madrid kiváló kapcsolatot ápol a Dortmunddal – illetve a norvég sztár ügynöke nem más, mint Mino Raiola.

Haaland körülbelül 75 millió euróba kerülne, és már egy ideje a Blancók radarján foglal helyet. Arról nem beszélve, hogy ő EU-s játékosnak számítana, ellentétben az argentin Lautaro Martinezzel.

A vezetőség most minden figyelmet a norvég sztárra fordít, mellőzve a szinte lehetetlen Mbappé megszerzését.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

Leave a Reply