Öt ok, amiért a Real Madridnak le kell igazolnia Mbappét

Cristiano Ronaldo 2018-as távozása óta még mindig nincs olyan játékos, aki referenciapont lenne a pályán, és azon kívül is.


A 2020-as nyári átigazolási időszakhoz közeledve a MARCA összegyűjtött öt okot, amiért a Real Madridnak le kell igazolnia Kylian Mbappét.

1. Valóra válna a játékos álma

Az egyik ok az, hogy Mbappé álma, hogy a Real Madridba játsszon. Ezt már többször is jelezte, a klubnak pedig ezt figyelembe kell vennie.


2. Nem hosszabbított a PSG-vel

A Bernabéu vezetősége folyamatosan figyelemmel követi Mbappé párizsi szerződésének folyamatát. Eddig még nem volt hajlandó hosszabbítani, és a mostani nyár kulcsfontosságú lehet, ha a játékos továbbra sem hosszabbít, a PSG-nek meg kell kezdenie azokat a bizonyos tárgyalásokat folytatni az érdeklődő klubokkal. Mondanunk sem kell, hogy a Real Madrid van ezen a téren a legjobb helyzetben.


3. Világsztár

A Real Madrid természetesen elsődlegesen a teljesítményt veszi figyelembe az adott játékosnál, viszont az hazugság lenne, hogy a reklámértékkel nem számolnak.

A futballvilág hamarosan elveszíti két legnagyobb sztárját, Lionel Messit és Cristiano Ronaldót – Mbappé pedig tökéletesen úton halad, hogy átvegye a két legendától a stafétát. Tehát rivaldafénybe kerülni, persze ha már most nincs ott.


4. Imádja Zidane-t

Ha a francia szakember továbbra is a Real Madrid vezetőedzője marad, ez bizonyos kulcsfontosságú pont a játékos leigazolásában. Mbappé bálványozza Zidane-t, aki a legjobbat hozhatja ki belőle.


5. Nem egy 9-es, de garantálja a gólokat

A francia tini más tulajdonságokkal rendelkezik, mint Haaland, neki szüksége van területekre, hogy értékesítse képességeit, tehát ő nem középcsatár.

Ennek ellenére továbbra is nagy gólmennyiséget garantál, a jelenlegi idényben például harminc találatnál jár.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
raktarnak_ajanlotta_fel_stadionjat_a_real_madrid
ÁLTALÁNOS
marcelo_atigazolas

Leave a Reply