Ceballost vinné a Valencia és a Betis

A következő idényben szüksége van a megfelelő játékidőre, ezért váltania kell.


A Valencia és a Real Betis szoros figyelemmel kíséri Dani Ceballos jövőjét. A spanyol középpályás ezen a nyáron visszatér a Real Madridba, ahol Zidane kezei alatt egész biztosan nem kap majd játéklehetőséget, és ezt ő is tudja.

Ceballos nemrég elárulta, hogy a Valencia januárban egy kölcsönszerződéssel próbálkozott nála, míg a Betis és a Sevilla is a élénk érdeklődök között van. Aggodalomra adott okot, hogy a 2020-as Európa-bajnokság előtt rendkívül kevés időt töltött a pályán, ezért el is akarta hagyni az Arsenalt.

A következő szezonban is hasonló helyzetbe kerülhet, amennyiben nem hagyja el az Arsenalt. Mint tudjuk, a 2020-as EB 2021-re tolódott el, így Ceballosnak lesz ideje formába kerülni.

A Valencia sportigazgatója, Cesar Sanchez januárban találkozott a játékos ügynökével, de a Real Madrid nem ment bele a transzferbe, annak révén, hogy nem szerették volna erősíteni a rivális csapatot.

Ceba számára a legjobb opció ifjúsági klubja, azaz a Betis, ahol a Real Madrid előtt játszott. Jól jönne neki egy „hazai” visszatérés, hogy visszanyerje formáját a 2021-es EB előtt.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
puskas_ferenc_szulinap
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply