Az Arsenal vinné Jovicot, de a szurkolók nem szeretnék

Brit információk szerint az Arsenal 55 millió eurót is kifizetne a mellőzött Luka Jovicért, de a szurkolóknak és a szakértőknek más véleményük van.


Az angol sajtóban pár nappal ezelőtt látott napvilágot az a hír, hogy Luka Jovic az Arsenalban folytathatja pályafutását. Azt írták, hogy Mikel Arteta szívesen látná a szerb támadót Londonban a következő szezontól kezdődően. Ugyanezen a platformon állították azt, hogy az „Ágyúsok” 55 millió eurós ajánlattal készülnek érte. Nem mondunk azzal újat, hogy a szerb csatár rendkívül rossz szezont tudhat maga után, miután tavaly nyáron 60 millió euróért érkezett a Frankfurtból.

Jovic első idénye nem túl fényes, 24 mérkőzésen lépett pályára, ezeken mindössze két gólt szerzett. Helyzetére csak rápakolt egy lapáttal, amikor megszegte a kötelező karantént, amely a Real Madrid mindkét (labdarúgás, kosárlabda) szakosztályára vonatkozott. Az Arsenal-szurkolók ezért úgy gondolják, hogy a játékos fegyelmi problémái Londonban is gondot okoznának – egy szavazáson 75%-uk nem örülne az érkezésének.


Campbell és Ferdinand is kételkedik

Az angol szakértők is fenntartásokkal állnak a hír előtt. Az Arsenal legendája, Sol Campbell például úgy gondolja, hogy az Arsenalnak nem Jovicra kéne összpontosítani: „Bele illene az Arsenal-rendszerébe? Nem hiszem. Nagyon sok spanyol focit nézek, láttam ahogy Jovic játszik, és nem hiszem, hogy illene a klubba. Még Zidane sem igazán értékeli őt.”

Rio Ferdinand is egyetért ezzel: „Semmit nem csinált még a Real Madridban, de a Frankfurtban mutatott teljesítménye miatt sokat várnak tőle. Más a helyzet, ha egy játékos egy nagy klubba igazol, ezért az Arsenal nem követheti el ugyanezt a hibát.”

Jelenleg tehát úgy tűnik, hogy Londonban sem igazán rajonganak Jovicért. Nehéz napok ezek a szerb számára.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS

Leave a Reply