Lunin lett a második számú

Andriy Lunin úton van, hogy a Real Madrid második számú kapusává váljon a következő szezontól kezdődően.


Alphonse Aréola pedig valószínűleg visszatér a PSG-be. A francia kapus korábban kijelentette, hogy szeretne játszani a következő évben megrendezésre kerülő Európa-bajnokságon, így az ukrán válogatott játékos lesz Thibaut Courtois cseréje.

Annak ellenére, hogy nem igazán büszkélkedhet túl sok szerencsével Lunin, aki 2018 óta tartozik a Real Madrid kötelékébe. Két sikertelen kölcsönszerződés (először Leganés, majd Real Valladolid) után a Real Oviedónál nagyszerű teljesítménnyel rukkolt elő, de az idény felfüggesztése miatt nem tudjuk tovább csodálni a tehetségét.

A menedzsment csapat és az edzők teljes bizalommal vannak Luninnal kapcsolatban, annak ellenére, hogy nem játszik túl sokat.

A napi edzéseken tett erőfeszítései, önbizalma és természetes adottságai arra késztették a Blancók vezetőségét, hogy a következő szezontól az első csapat keretéhez tartozzon.

Andriy Shevchenko már ötször hívta meg a válogatottba, azóta, hogy 19 esztendősen debütált.


Luca Zidane nem újítja meg szerződését

Diego Altube mellett (aki jelenleg a Real Madrid harmadik számú kapusa) van még kettő másik játékos, akik szintén a Blancók rendelkezésére állnak: Luca Zidane és Moha Ramos.

A francia jelenleg kölcsönben szerepel a Racing Santandernél, de madridi szerződése ezen idény végén lejár, és nem áll szándékában hosszabbítani. Néhány héttel ezelőtt Luca kijelentette, hogy Franciaországban szeretne szerencsét próbálni, így Enzo után ő lesz Zidane második fia, aki elhagyja a Real Madridot.

Moha jelenleg a Birminghamnél szerepel kölcsönben, és nemrégiben a MARCA-nak adott interjújában elmondta, hogy továbbra is a Real Madrid alkalmazásában kíván részt venni, és az első csapat keretéhez szeretne tartozni.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

Általános
ÁLTALÁNOS
alphonse_areola_tavozik_majd

Leave a Reply