A PSG vinné Hakimit

A franciák sportigazgatója, Leonardo Thomas Meunier helyére vinné a marokkóit.


Achraf Hakimi csak egy a sok kölcsönadott játékos közül, akiknek dönteniük kell a jövőjükről: küzdenek a helyért, avagy olyan klubba távoznak ahol rendszeres játékperceket kapnak. A PSG most ezt ajánlja Hakiminek.

A 21 esztendős játékos számára véget ért a kétéves kölcsönszerződés a Dortmundnál, ezért június 30-án hivatalosan is visszatér a Real Madrid kötelékébe. Németországban nyújtott teljesítménye azonban számtalan klub érdeklődését keltette fel.

Ahogy azt a MARCA hétfőn megtudta: jelenleg vita folyik arról, hogy miként alakul Achraf jövője a Blancóknál, aki 2023-ig hosszabbítja meg szerződését.

A PSG-nél problémák léptek fel védő poszton, Thomas Meunier nagy valószínűséggel távozik, az ő helyére szeretnék a marokkóit. Ezen kívül a Foot Mercato információi szerint Achraf is szívesen csatlakozna a párizsi alakulathoz.

A PSG fő gondja azonban az, hogy meg kell küzdeniük a Dortmunddal, akik marasztalnák kölcsönjátékosukat még további egy évre, azonban ehhez szükség van a Real Madrid jóváhagyására.

Ugyanakkor, ha a Real Madrid eladás mellett dönt, akkor a Bayern München okozhatja a PSG vesztét: a Blancók megvizsgálták a Bayern általi 80 millió eurót, amit Lucas Hernándezért fizettek, és úgy döntöttek, hogy Achraf ára sem lesz ettől olcsóbb.

Természetesen ha Achraf maradni szeretne Madridban, akkor harcba szállhat Carvajal posztjáért, egy olyan edzővel a fedélzeten, aki nagyon bízik benne.


forrás: marca.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁG
ÁLTALÁNOS
bale_adomanyai

Leave a Reply