1592934104_604956_1592937562_noticia_normal_recorte1

A PSG vinné Kubót

Leonardo, a PSG sportigazgatója ebben a hónapban kizárólag arra összpontosít, hogy Párizsba csábítsa a japán játékost.

Takefusa Kubo az a játékos, akiért sorba álltak európai klubok, de a Real Madridban időben „csapott le” rá, még az ősi rivális, Barcelon előtt is.

Kubo érkezése Madridba az egész európai csapat érdeklődését felkeltette. Az AS információ szerint a PSG határozottan le akarja igazolni a tinit. Leonardo csak rá összpontosít ebben az időszakban. Kubo már elutasította a párizsi gárda ajánlatát, ahogyan a Real Madrid is. Semmiféleképpen sem eladó. Természetesen aktív a kivásárlási záradék, de ez 250 millió euróba fájna a PSG-nek.

De nem csak a PSG van ebben a helyzetben. Legalább 29 klub van nagy érdeklődéssel Kubo iránt: Ajax, Lazio, Milan, Celtic.. Spanyolországban több, mint 10 csapat. Kettő ezek közül a Real Sociedad, és a Betis.

A japán tini jelenleg a Mallorcánál van kölcsönben, de természetesen a Real Madrid nem zárkózik el attól, hogy más bajnokságokban is tapasztalatokat szerezzen. A következő idényben egész biztosan nem fér be az első csapat keretébe, már ha csak a nem EU-s játékosokat is nézzük.

A Bernabéu vezetősége természetesen örül Kubo fejlődésének, ezt tegnap maga Zidane is elmondta a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. Japánban pedig egy csillagnak számít. Kubónak köszönhetően például a Mallorca 400.000 eurós támogatást kapott a Konamitól.

Takefusa Kubo: már futballista, és ikon.

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁG
panasz_real_madrid
ÁLTALÁNOS
15929463648093

Leave a Reply