1592934104_604956_1592937562_noticia_normal_recorte1

A PSG vinné Kubót

Leonardo, a PSG sportigazgatója ebben a hónapban kizárólag arra összpontosít, hogy Párizsba csábítsa a japán játékost.

Takefusa Kubo az a játékos, akiért sorba álltak európai klubok, de a Real Madridban időben “csapott le” rá, még az ősi rivális, Barcelon előtt is.

Kubo érkezése Madridba az egész európai csapat érdeklődését felkeltette. Az AS információ szerint a PSG határozottan le akarja igazolni a tinit. Leonardo csak rá összpontosít ebben az időszakban. Kubo már elutasította a párizsi gárda ajánlatát, ahogyan a Real Madrid is. Semmiféleképpen sem eladó. Természetesen aktív a kivásárlási záradék, de ez 250 millió euróba fájna a PSG-nek.

De nem csak a PSG van ebben a helyzetben. Legalább 29 klub van nagy érdeklődéssel Kubo iránt: Ajax, Lazio, Milan, Celtic.. Spanyolországban több, mint 10 csapat. Kettő ezek közül a Real Sociedad, és a Betis.

A japán tini jelenleg a Mallorcánál van kölcsönben, de természetesen a Real Madrid nem zárkózik el attól, hogy más bajnokságokban is tapasztalatokat szerezzen. A következő idényben egész biztosan nem fér be az első csapat keretébe, már ha csak a nem EU-s játékosokat is nézzük.

A Bernabéu vezetősége természetesen örül Kubo fejlődésének, ezt tegnap maga Zidane is elmondta a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. Japánban pedig egy csillagnak számít. Kubónak köszönhetően például a Mallorca 400.000 eurós támogatást kapott a Konamitól.

Takefusa Kubo: már futballista, és ikon.

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

A Manchester United akcióba lép Jamesért

A vörös ördögök képviselői ezen a héten találkoznak a kolumbiai középpályás ügynökével. James Rodríguez egyre inkább távolodik a Real Madridtól, a Manchester United azonban akcióba lép. Hosszú idők óta világos, hogy James nem szerepel Zinédine Zidane terveiben, azaz új

TOVÁBB »
marcidani

Dani és Marci, a csodakettős

Manapság a futballban a támadók munkája van elismerve leginkább, hisz ők lövik a gólokat. Nincs ez másképp a Real Madrid csapatánál sem. Mindenki tisztában van azzal mire képes a BBC trió, nem szabad azonban megfeledkezni a csapat számára legalább

TOVÁBB »
puskas_ferenc_szulinap

Puskás Ferenc ma lenne 93 éves

1927. április elsején született minden idők legjobb magyar focistája, Puskás Ferenc. A játékos a Budapest Honvéd csapatában kezdett focizni. A magyar válogatottal világbajnoki ezüstérmet és olimpiai aranyat is nyert. Puskás Ferenc később a Real Madridhoz került. 1958 és 1966

TOVÁBB »