A Real Madrid szoros figyelemmel kíséri Jules Koundét

A francia játékos számos nagy klub figyelmét felkeltette idei teljesítményével, köztük a Real Madridét is.


Az ESPN információi szerint a Real Madrid radarjára felkerült a Sevilla 21 esztendős védője, Jules Koundé. A francia játékos kiváló teljesítményt nyújtott az idei szezonban Julen Lopetegui irányítása alatt, Diego Carlosszal együtt. Zidane már a tavalyi idényben is érdeklődött a játékosért, ám a bizalmat mégis Ramos és Varane kapta meg.

Tavaly ugyan érkezett már egy középső védő Éder Militao személyében, de a klub továbbra is erre a posztra keres játékost. Jesús Vallejo már távozóban, de Nacho jövője is kérdéses, hisz alig kapott lehetőséget ebben az idényben.

Koundé és Diego Carlos lenyűgöző teljesítménye

A francia játékos a bajnokság egyik legjobb középső védője volt csapattársával, Diego Carlosszal – aki szintén kellemes csalódást okozott mindenkinek. Zidane-nak tetszik Koundé taktikai gondolkodása, intelligenciája, posztja és természetesen a sebessége is. Ez a négy szempont az, amit a Real Madrid keres egy védőben.

A Blancók mindkét játékost nagyra becsülik, bár Zizou egyértelműen a fiatal Koundé szerződtetését preferálja, aki még fejlődni is tud.

Koundé kegyeit egyébként nem csak mi, hanem számos európai klub szeretné. Ugyan ezen a nyáron nem lesz nagy igazolás, valamint a játékos ára sem olcsó mulatság (35 millió euró), és ez csak nőni fog a jövőben. Szerződése 2024-ig köti őt a Sevillához.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

SÉRÜLÉSEK

Leave a Reply