A Real Madrid átigazolási terve: Mbappé, Haaland, Camavinga..

A Real Madrid idén ugyan nem költ szívesen nagy igazolásra, de az világos mindenki számára, hogy hogyan is alakulhat a jövő.


A koronavírus okozta válság – illetve a tény, hogy a bajnokságot megnyerő csapat megmutatta, hogy van benne potenciál arra ösztönözte a klub vezetőit, hogy idén ne költsenek sokat, vagy épp semmit az átigazolási piacon.

A Blancók jelenleg az eladásokra és a kölcsönből visszatérő játékosokra koncentrálnak. Ami a jelentős változásokat illeti, az 2021-ben illetve azt követően érkezik.

Mbappé 2021

A Real Madrid legfőbb célpontja továbbra is Kylian Mbappé, akit a klub a 2022-ben elkészülő (új) Bernabéu felavató ékköveként kezel. A Blancók úgy döntöttek, hogy 2021-ig elhalasztják Mbappé szerződtetését, tekintettel arra, hogy a játékos szerződése a PSG-vel az azt kvöető évben lejár, így az ára is csökken.

Eddig minden a Real Madrid terve szerint halad: a 21 esztendős játékos nem írt alá új szerződést a PSG-vel, annak ellenére, hogy három ajánlatot is kapott. Újítás esetén sem aggódik a vezetőség, hisz az új kontraktus tartalmazhat egy olyan záradékot, mely szerint egy bizonyos összeg fejében Madridba igazolható Mbappé.

Camavinga 2021

A Rennes 17 esztendős középpályása, Eduardo Camavinga is a Real Madrid egyik legfontosabb célpontja a középpálya megerősítésére. A fiatal játékos az idei Ligue 1 idény során az egyik legjobb volt, de a Rennes nagy pénzösszeget szeretne érte kapni, ezért nem engednek a 80 millió euróból. Pont ezért döntött a Madrid úgy, hogy csak a következő esztendőben érkezik Camavinga.

Kockázat is van az üzletben ám, hisz a játékosnak kétségei vannak afelől, hogy várnia kellene-e, hisz számos topcsapat (PSG, Bayern München) is a kegyéért esedezik.

Camavinga azt is fontolgatja, hogy aláírja-e új szerződést a Rennesszel, hisz jelenlegi kontraktusa 2022-ben jár le. Ha a szerződés aláírásra kerül, aligha érkezik meg 12 hónap múlva Madridba.

Haaland 2022

Miután a Salzburgban már bizonyított, a Borussia Dortmundban egy magasabb szintre lépett. A német csapat mindössze 20 millió euróért tudta megszerezni a norvég fiatalságot, ami teljes mértékben aprópénz az átigazolási piacon.

Haaland szerződésében állítólag nincs olyan záradék, melynek értelmében 75 millió eurós ajánlat esetén kötelezné a Dortmundot, hogy engedjék őt el ezen a nyáron. A játékos ügynökével, Mino Railoával azonban van egy szóbeli megállapodás, amely lehetővé teszi azt, hogy a 2021/22-es idényt követően tárgyaljanak a beérkező ajánlatokról. Erre vár a Real Madrid.

Karim Benzema aktuális szerződése pont akkor jár le, bár az ő szerződéshosszabbítására is van esély, figyelembe véve a játékos teljesítményét.

Badiashile 2020-ban?

Az AS információ szerint a Monaco 30 millió eurót tűzött ki Benoit Badiadshilere, az egyik lehetséges érkezőre. A 19 esztendős középső védő Zidane ajánlatára érkezne, és olyan csapatok érdeklődik iránta, mint a Valencia.

Elfogadható ár esetén a Blancók már most bejelentkezhetnek érte, ha sikerül további játékosokat eladni. Badiashile ugyan még több lehetőséget adna Zidane-nak a védelem erősítésére, de nem első számú prioritás a klub számára.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply