Közeleg James búcsúja?

A szerdai lehet a kolumbiai középpályás utolsó edzése a Real Madrid színeiben.


James Rodríguez még ma a csapattal egyzett, és holnap is így fog tenni. Az viszont szinte biztos, hogy csütörtökön nem utazik el Angliába, hogy pénteken pályára lépjen a Manchester City elleni BL-találkozón. A bajnokság utolsó meccsein sem kívánt részt venni, ezért valószínűleg most is így fog tenni.

Abban az esetben, ha a Zidanei fiai vereséget szenvedtek pénteken, a játékosok nyugodt szívvel mehetnek nyaralni, hisz a visszatérésig nincs több edzés.

James esetében minden jel arra utal, hogy nem vesz részt a pénteki mérkőzésen.

Ha a Real Madrid sikeresen legyőzi Pep Guardiola csapatát, úgy James ismét csatlakozik a csapathoz, és az edzésekhez. De az nem világos, hogy elutazik-e Lisszabonba a legjobb nyolc közé.

A logikus az lenne, ha Zidane keretbe nevezné Jamest, hisz akár három mérkőzés is várhat rájuk. A 29 esztendős játékos szerződéséből mint azt tudjuk, egyetlen év van hátra. Mind a klub, mind James hajlandó a váltásra.

Időközben a PSG is ajánlatot tett érte: a Real Madrid 35 millió eurót szeretne kapni a kolumbiaiért, amit a párizsiak ki is fizetnének.


forrás: MARCA

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

Lucas Vázquez reméli, hogy meghosszabbítsák a szerződését

Jelenlegi kontraktusa 2021-ig szól, de sokoldalúsága miatt abban reménykedik, hogy a klubnak nem áll szándékában megválni tőle. Hajlandó védőként is játszani, csak Madridban maradjon. Ez döntő szerepet játszhat nála. Lucas mindössze 839 percet játszott a 2019/20-as idényben, három gólt

TOVÁBB »
sergio_ramos_jatszhat_e

Sergio Ramos játszhat a BL-elődöntőben

Mint tudjuk, a Real Madrid a 97. percben lőtt tizenegyesével biztosította továbbjutását a torinóiak elleni mérkőzés visszavágóján. Az utolsó percek izgalmait már az eltiltott Sergio Ramos sem bírta a lelátóról nézni, így a pálya széléről szurkolt a csapatnak. A

TOVÁBB »