James madridi karrierjének vége

A kolumbiai középpályás nem lép többet pályára Zidane csapatában, ügynöke új klubot keres neki.


2020. június 21. – egy Real Sociedad elleni 2-1-es győzelem, egész biztosan emlékezetes marad James Rodríguez számára, hisz ekkor lépett pályára utoljára a Real Madrid színeiben. A kolumbiai játékos nem lép többet pályára habfehér mezben, még akkor sem, ha a csapat továbbjut ma este a Manchester City ellen. És még mindig hátra van egy év a szerződéséből.

James madridi napjai megvannak számlálva

James korábban arra kérte Zidane-t, hogy hagyja őt ki az Athletic Bilbao elleni összecsapásból, ami június 5-én került megrendezésre. A francia tréner elfogadta a játékos döntését, és ekkor döntötte el, hogy a további meccskeretekbe sem fog bekerülni. Bármi is történik ma este az Etihad Stadiumban, James Rodríguez madridi útja véget ért. Ha Zidane csapata továbbjut, James továbbra is látogatja az edzéseket, de annak tudatában, hogy nem szerepelhet a 14. BL-trófea küzdelmeiben.

Az elmúlt hetekben ügynöke, Jorge Mendes keményen dolgozott azért, hogy új klubot találjon Jamesnak. A PSG, az Atlético Madrid és az Arsenal a három lehetséges célállomás, de jelen helyzetben semmi konkrétum nincs. A friss FA-kupa győztes mutatta legnagyobb érdeklődését eddig James iránt. A Real Madrid most nem azt csinálja, mint tavaly nyáron: visszautasítottak minden ajánlatot -, ellenkezőleg: minden kérő ajánlatát meghallgatják, amit Mendes ügynök tesz le az asztalra.

James a 2014-es világbajnokságot követően csatlakozott a Real Madridba, 80 millió euróért. 125 mérkőzésen lépett pályára a Blancók színeiben, minden sorozatot figyelembe véve 37 gólt és 42 gólpasszt jegyzett.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

Leave a Reply