Nacho Portugáliába távozhat

A portugál média megerősítette, hogy a Benfica bejelentkezett a mellőzött védőért.


Nacho Fernández is azok közé tartozik, akik nem sokat játszottak a 2019/20-as idényben. A spanyol játékos olyannyira keveset volt pályán, hogy a negyedik számú védő lett Zidane csapatában, és a sérüléseket sem úszta meg.

A portugál A Bola információ szerint a Benfica újonnan kinevezett vezetőedzője, Jorge Jesus rendkívül nagy rajongója Nachónak, tetszik a játéktapasztalata és a sokoldalúsága.

Nacho szerződése jelenleg 2022-ben jár le, és 10 millió euróért távozhat. A Benfica mellett a Valencia a másik nagy érdeklődő, ők is szeretnék a mellőzött védőt.


forrás: MARCA

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

real_madrid_koronavirus_karanten

Felfüggesztik a spanyol bajnokságot

A legújabb spanyol hírek szerint karantén alá vonták a Real Madrid edzőközpontját, a madridi Valdebebast, miután pozitív lett a klub egyik kosárlabdázójának koronavírustesztje. Ezt a klub is megerősítette. Mivel a kosárlabdázók több létesítményen is osztoznak a futballistákkal, a karanténintézkedést

TOVÁBB »

Haalandnak szerepe lehet Szoboszlai leigazolásában

A magyar játékos felkerült a Real Madrid radarjára, azóta pedig számtalan szaksajtó ezzel a témával foglalkozik. A Real Madrid Szoboszlai Dominik nyomába eredt, és ebben Erling Haaland leigazolása is szerepet játszik. A norvég támadó tavaly januárban került a Dortmundhoz,

TOVÁBB »