A klub eddig majdnem 70 milliót keresett eladásokból és kölcsönökből

Eddig, de még további távozókra számíthatunk.


A Real Madrid csaknem 70 millió eurót keresett játékosok eladásából és kölcsönadásából. A munka tovább folytatódik, hisz stabil alapokra kell helyezni a klubot gazdasági szempontból.

A legfrissebb távozó Óscar Rodríguez, aki a Sevillába került 13,5 millió euróért. Achraf Hakimi 40 millió eurós távozása a nagyobb bevétel eddig, de számos más kölcsön is hozott segítséget.

Javi Sanchez a Real Vallalodidba került 3,5 millióért, míg Dani Gomez és Jorge de Frutos 5-5 milliót hoztak a kasszába. Takefusa Kubo 2,5 millióért került a Villarrealhoz.

Összesen tehát 64,5 millió eurót hoztak ezek a játékosok, de még sok olyan játékos van, akik ugyanerre a sorsra juthatnak.

James Rodríguez (25-30m) rendkívül közel áll az Evertonhoz, míg Mariano Díazt a Benfica akarja megszerezni. A legnagyobb problémát továbbra is Gareth Bale okozza, akinek éves fizetése 17 millió euró.

Várhatóan Sergio Reguilón is távozik, és ő lehet az a másik játékos, akiért sokat fognak fizetni. Borja Mayoral, Alberto Soro, Dani Ceballos és Álvaro Odriozola szintén.

Vallejo ingyen került kölcsönbe a Granadához, ahogyan Reinier is Dortmundba. Brahim Díaz szintén így kerülhet az AC Milanhoz.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGVÁLOGATOTT
BAJNOKSÁGMÉDIA

Leave a Reply