A Real Madrid átigazolási hadművelete 83.5 millió eurót hoz

Brahim és James átigazolási ügye már a célegyenesben tart, míg Óscar már távozott.


A Real Madrid nagy előrelépést tett pénteken, ami az átigazolási hadműveletét illeti. Három játékos is távozóban: Brahim Díaz az AC Milanhoz kerül kölcsönbe, James Rodríguez az Evertonba – míg Óscar Rodríguez a Sevillához távozott végleg.

Megállapodás született a Benficával is Mariano Díaz kölcsönadásáról, bár még a mellőzött csatár nem adott választ a váltásra.

Ezek az összegek Achraf Hakimi Interbe (40+5m euró) és Javi Sanchez (Valladolid, 3,5m euró) után érkeznek. Összesen 83,5 millió euróról beszélünk, ami a mostani piacot nézve hatalmas bevételnek számít.

Ami James távozását illeti: pénzügyi szempontból rendkívül pozitív a klub számára, hisz a kolumbiai középpályás fizetését már nem nekik kell tovább fizetniük, ami 8 millió euró pluszt jelent évente.

A függőben lévő transzferek – bármikor jöhet a hivatalos bejelentés

Brahim > AC Milan

Az elmúlt napokban szépen haladtak az AC Milannal való tárgyalások, melynek értelmében a spanyol támadó egy évre kerül a Rossonerihez. A Milannak nem lesz lehetősége megvásárolni a fiatal játékost, hisz a Blancók számítanak még rá.

Óscar > Sevilla

Már hivatalos. A Sevilla 13,5 millió eurót fizetett Óscar Rodríguez 75%-os játékjogáért, a maradék 25% továbbra is a Real Madridot illeti. Egy esetleges további transzfer részeként a Blancók további 1,5 millióhoz jutnak.

James > Everton

James mintegy 25 millió euróért csatlakozik a Carlo Ancelotti vezetette Evertonhoz, amely összeg jóval kevesebb, mint amennyit (80m euró) a Real Madrid fizetett érte 2014-ben. A kolumbiai játékos újra azzal az edzővel dolgozhat együtt, aki a legjobban bízik benne.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGMÉDIA
BAJNOKSÁG

Leave a Reply