A Real Madridnak még mindig nem döntött Reguilónról

A fiatal spanyol hátvéd jövője még mindig a levegőben van, akkor, amikor egyetlen hónap van hátra az átigazolási időszakból.


A La Fabrica egyik legtehetségesebb játékosa valósággal sztárrá vált a 2019/2020-as idényben a Sevillánál, azonban hogy miként alakul a jövője: arról még a klub sem döntött.

Zinédine Zidane első számú balhátvédje Ferland Mendy lett, ugyanakkor van nekünk egy Marcelónk, akinek még két év van hátra a szerződéséből. A fiatal játékos helyzete tehát egyáltalán nem egyszerű.

Kölcsönszerződés, vagy végleges távozás

Két lehetséges opció van jelenleg: újabb kölcsönszerződés, és ez újra a Sevillánál történhet meg, avagy végleges eladás. Reguilónért számtalan klub áll sorba, de a befutó az Arsenal-Manchester United kettős közül derülhet ki, a játékos vételára pedig mintegy 25 millió euró.

A Real Madridnak ugyannakor ott van az a Miguel Gutiérrez, aki jelenleg a Castillában játszik, méghozzá teljesen kiválóan. A friss UEFA Ifjúsági Liga győztese meghívást is kapott az első csapat edzéseire, tehát Zidane-nak van választása ami a balhátvédeket illeti.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

Általános
Asensio: nincs baj!
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply