Bale és Zidane (újabb) kínos találkozása

Az átigazolási szappanoperában nem látható a megoldás.


Gareth Bale-nek vissza kell utaznia Madridba, miután befejezte válogatottbeli feladatait. Visszatérése lehetővé teszi azt a klub számára, hogy felgyorsítsa azt a folyamatot, ami a vezetőség reményei szerint a játékos távozásához vezet.

A Real Madrid továbbra is arra törekszik, hogy megoldást találjon a már hosszú idő óta tartó problémára. Bale az elmúlt napokban eléggé szókimondóan beszélt a jövőjéről – azzal vádolva a Real Madridot, hogy a klub megakadályozta a tavalyi távozását:

„Nagyon megnehezítik a dolgokat..” – mondta Bale a Sky Sportsnak.

A probléma még mindig ugyanaz: egyetlen ajánlat sem jött Bale-ért. A Blancók azonban bizakodóak a Mancheser Uniteddal kapcsolatban, ami a legpotenciálisabb állomás lehet a walesi számára. A másik opció a José Mourinho vezetette Tottenham, bár a portugál szakembernek nincs lehetősége megszerezni korábbi játékosát.

Visszatérve Madridba: Zidane fiai egyértelmű közömbösséget mutatnak Bale felé, az elmúlt szezonban történtek miatt. A csapattársak nem tartják őt a Real Madrid valódi tagjának, tekintettel a mérkőzéseken és kispadon mutatott viselkedése miatt, illetve ami talán a legnagyobb vitát robbantotta ki: nem volt hajlandó elutazni Manchesterbe, hogy pályára lépjen a Bajnokok Ligájában.

Bale tehát holnap visszatér a Valdebebasba, ahol találkozik az összes csapattársával, és persze Zidane-nal – amelyről a klub azt remélte -, hogy nem fog megtörténni.

A walesi szélső távozása mind a klubnak, mind Zidane-nak megfelelő lenne: a francia tréner helyet akar csinálni a csapatban, a klub pedig gazdasági szempontból óriási összegtől szabadulna meg.

Egyetlen hónap van hátra az átigazolási időszakból.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

Leave a Reply