A Real Madrid átigazolási hadművelete: 4 üzlet 28 nap alatt

Bale, Mariano, Reguilón, Mayoral.. négy játékos, akik nem szerepelnek Zidane terveiben.


A Real Madridnak október 5-ig van ideje, hogy rendezze az első csapat keretét. A Blancók 150 millió eurós bevételt akarnak elérni ezen átigazolási időszak (a többi távozót is ideértve) alatt, hogy biztosítsák a koronavírus okozta gazdasági helyzetet.

Eddig Achraf Hakimi, Óscar Rodríguez, Javi Sanchez és James Rodríguez került eladásra -, míg Jesus Vallejo, Dani Ceballos, Reinier, Brahim Díaz és Takefusa Kubo kölcsönbe mentek.

Alig egy hónap van hátra az átigazolási időszakból, a klub pedig további négy játékos helyzetét próbálja megoldani.

Gareth Bale

Bale kétségtelenül a Real Madrid legnagyobb célpontja, akitől megszeretnének válni október 5-ig. A klub csaknem 70 millió eurót spórol meg, ha sikerül megválni a walesi szélsőtől. Új csapatot azonban nem könnyű találni Bale-nek, mert ő tökéletesen élvezi a mostani szerepét is.

Ráadásul nagyon kevés azon klubok száma, akik érdeklődést mutatnak iránta. Egyik csapat sem hajlandó ekkora bért fizetni egy olyan játékosnak, akinek a teljesítménye rendkívül visszaesett az utóbbi időben. Ugyanakkor a Real Madridnak esze ágában sincs ingyen elengedni őt. Nincs kizárva a maradása.

Mariano Díaz

A Real Madrid megállapodott a Benficával egy kölcsönszerződést illetően, de a dominikai csatár ezt nem fogadta el. Zidane egyértelművé tette, hogy Mariano nem része a terveinek, még a rosszul teljesítő Luka Jovic is előtte szerepel azon a bizonyos listán.

Marianónak három év van hátra a szerződéséből, és szezononként 4,5 millió eurót keres.

Sergio Reguilón

Ferland Mendy és Marcelo a fiatal játékos előtt állnak Zidane listáján. Ennek fényében a Blancók régóta megoldást próbálnak találni, eddig sikertelenül. A Manchester United, a Tottenham, a Juventus és az Inter egyaránt élénk érdekődő Reguilónért, míg a Sevilla továbbra is reménykedik egy újabb kölcsönszerződésben.

A Real Madrid 25-30 millió eurót szeretne kapni a játékosért, de a kölcsön is szóba jöhet az ő esetében.

Borja Mayoral

Korábban a Lazio volt a top érdeklődő, mára már a Valencia lehet a befutó. A Denevérek Rodrigo Moreno helyére szeretnék szerződtetni a fiatal csatárt.

Mayoral kedveli a Valencia csapatát, és a spanyol bajnokságban szeretne játszani, de a Lazio és a Marseille továbbra is érdeklődik.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply