James kiábrándító folytatása

Hivatalosan is távozott James Rodríguez. Második alkalommal, de immáron végleg.


Véget ért James Rodríguez csalódást keltő második futása a Real Madridnál. A kolumbiai egy évvel ezelőtt tért vissza a Santiago Bernabéuba, miután a Bayern Münchennél szerepelt kölcsönben.

Tavalyi visszatérése egy remény volt mindenki számára, hogy a kolumbiai újra ragyogni fog a habfehér mezben. Ez azonban nem így történt. James tegnap hivatalosan is elhagyta a Real Madridot, elmenekült Zinédine Zidane kezei alól, és csatlakozott egy olyan klubhoz, ahol egy rendkívül nagy csodálójával találkozik, nevezetesen Carlo Ancelottival, az edzővel, aki a legjobbat hozta ki eddig belőle.

Zidane adott lehetőséget Jamesnak a szezon kezdetén, de az októberi sérülése mindent megváltoztatott, és utána már semmi nem volt ugyanaz.

Kupameccseken kapott lehetőséget, de a távozása már akkor is a levegőben lógott.

A 2019/20-as idényben mindössze tizennégyszer lépett pályára, az elmúlt öt hónapban azonban csak egyetlen egyszer ölthette magára a habfehér mezt.

„Frusztráló, ha nem játszol. Tudom, hogy elég jó vagyok ahhoz, hogy játsszak, de ha ez más emberek miatt nem valósul meg, az elkeserítő. Ha rossz játékos lennék, elismerném és elfogadnám. De én egy olyan ember vagyok, aki mindig nyerni és játszani akar.” – mondta korábban James.

Most tehát James távozott, nem akarta elfogadni azt a lehetőséget, hogy szerződésének utolsó évében a kispadon üljön végig. Találkozik azzal az edzővel, aki a legjobbat képes kihozni belőle.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

Általános
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply