A Roma várja Mayoralt, miközben a klub Jovicson gondolkodik

Ha a spanyol marad, akkor a szerb távozik. Egymástól függenek.


Borja Mayoral jövője attól függ, hogy mi lesz Luka Joviccsal az átigazolási időszak előtt. A spanyol játékost már régóta csábítja az AS Roma egy kölcsönszerződés keretein belül. Az átigazolás magába foglalná a játékos fizetését, és egy opciós vásárlást is, ami kilenc millió eurót jelent a szezon végén.

Az, hogy az üzlet megvalósul-e vagy sem: nagyban függ attól, hogy Mayoral új szerződést köt-e a Real Madriddal, mert a jelenlegi kontraktusa jövő nyáron lejár.

A Roma és a Real Madrid gondolkodik egy olyan lehetőségen is, amely egy millió eurós kölcsönvétel díjt jelentene, majd 11 milliós opciós vásárlási jogot.

A Blancók ugyan új szerződést szeretnének kínálni a játékosnak, de ez a napokban még megváltozhat. Ha Jovic október ötödike előtt távozik (kölcsönbe), az nehéz helyzetbe hozza a Real Madridot, tekintettel arra, hogy idén nem akarnak új játékost szerződtetni.

A szerb távozása azt jelenti, hogy Zidane csak Karim Benzemára, Mariano Díazra és Borja Mayoralra számíthat csatár poszton.

Amíg a klub Jovic jövőjén gondolkodik: az olasz klub egyre távolabb kerül Mayoraltól, akik mindenképp szeretnének egy csatárt igazolni, hisz Edin Dzeko egyre inkább távolabb kerül tőlük, a másik lehetőségek pedig csak Nikola Kalinic.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

SÉRÜLÉSEK
Toni Kroos megsérült
Általános

Leave a Reply