Zidane elvesztette Jovicsot: a szerb csatár a jövőjét fontolgatja

Nem túlzás azt mondani, hogy a francia tréner egyáltalán nem számít a szerb válogatott támadó szolgálataira.


Luka Jovic eltűnt Zinédine Zidane terveiből. A csatár rendszeres játéklehetőséget kapott az októberi válogatott szünet előtt és után, de most teljesen eltűnt a képből. Zidane nyáron azt tanácsolta az egykori Frankfurt-játékosnak, hogy keressen magának új klubot, de ez nem valósult meg. Most Jovic kezdi megérteni, hogy a jövője talán nagyon is távol áll a Santiago Bernabéutól.

Máshol akar játékperceket kapni.

A szerb játékos a Sahtar Donyeck elleni 3-2-es vereség óta nem lépett pályára, az utolsó négy mérkőzést a kispadon töltötte. Ugyan Zidane mindig azt mondja, hogy minden játékosára számít, azonban Jovic esetében más a helyzet.

Januárban sokkal kisebb az esélye annak, hogy távozik, inkább nyáron lehet esedékes a „szakítás”. A Real Madridnak nem szokása a téli átigazolási időszakban transzfereket bonyolítani, különösen most, a koronavírus idején – ami még mindig befolyásolja a klub gazdasági ügyeit.

Isco hasonló helyzetben

Joviccsal ellentétben Isco nem fontolgatja a klubtól való távozást. A spanyol tudja, hogy nehéz lesz játékperceket elérni Zidane kezei alatt, de a váltás eszébe sem jutott.

Nemrég érkeztek olyan hírek, hogy Isco is a Carlo Ancelotti vezette Evertonhoz távozik, de egyelőre egyik oldalról sem történt lépés az ügyben. James Rodríguez példa lehet egyébként, hisz a távozása óta rendkívül jól teljesít a rendszeres játéklehetőség mellett. Isco valószínűleg továbbra is a Real Madrid játékosa marad, még akkor is, ha a játékpercek nem olyanok, mint amilyet ő szeretne.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
Általános

Leave a Reply