Ödegaard, a Real Madrid ütőkártyája Haaland átigazolásához

A Blancók vezetősége már a szupersztárok, vagy inkább Galaktikusok következő éráját tervezi az új Bernabéuban, a középpontban pedig a két norvég csillag áll.


Martin Ödegaard az egyik legnagyobb reménység a Real Madrid első csapatában – Vinícius, Rodrygo, Lunin és Fede Valverde mellett. Azok a játékosok, akik gyengén kezdtek a klubba való érkezésükkor, de kölcsönszerződésük során bizonyították, hogy helyük van Madridban.

Ödegaard áttörése

A norvég játékos számára a 2020/21-es idényt jósolták sorsdöntőnek. A Real Sociedadban bebizonyította, hogy méltó a habfehér mezhez, éppen ezért Zidane úgy döntőtt, hogy visszahívja kölcsönéből. Bár a szezon kezdete nem volt zökkenőmentes (a negatív COVID-19 teszt, majd a sérülése), továbbra is a klub egyik legnagyobb játékosának tartják, mind a pályán és azon kívül is.

A madridisták ugyan kicsit csalódottak lehetnek, de a klubnak továbbra is komoly tervei vannak a norvég csillaggal. A jövőre kell tekinteni, és Ödegaard kulcsfontosságú lesz 2022 nyarán, amikor Erling Haaland szerződtetése lesz napirenden. Ennek pedig két oka van.

Először is a klub hierarchiája a fiatalítás, emellett a Haalanddal való kiváló kapcsolata segítségre lehet a transzferben. A rendkívül gólerős csatár kiemelt szerepet játszik a klub kívánságlistáján, és mint azt az AS korábban megtudta: Haaland és ügynöke, Mino Raiola megállapodást kötött a Dortmunddal egy 2022. július 1-től érvényes távozásról.

A Real Madrid jó helyzetben van, de a Manchester United még közbe is szólhat. Bár az ő helyzetük természetesen más.

Ütőkártyák Madridban és Manchesterben

A Manchester Unitednél úgy gondolják, hogy Paul Pogba nagy segítségre lehet a norvég megszerzésében, hisz mindkét játékost Mino Raiola képviseli. A másik potenciális ütőkártya maga Ole Gunner Solskjaer, aki nagyon jól ismeri Haalandot, és már dolgozott is vele. Ennek ellenére egy nagy kérdőjel szerepel Mr. Solskjaer neve mellett, mint a „Vörös Ördögök” jövendőbeli vezetőedzője. Bár az eredmények pozitívak, de ezen kívül is.

A Blancók bíznak abban, hogy Európa egyik leggólerősebb támadója őket választja, és sikerül leigazolni őt. Az Ödegaarddal való barátsága nagyon jól jön a klubnak.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

Leave a Reply