Ramos, Modric és Lucas is új szerződést akar

Mindhárom játékosnak június 30-án jár le jelenlegi kontraktusa.


A Borussia Mönchengladbach elleni győzelem igazi megnyugvást hozott a Real Madrid berkeibe, és csak idő kérdése, hogy mikor jön újra szóba Sergio Ramos, Luka Modric és Lucas Vázquez szerződéshosszabbítása.

Eddig arról szóltak a hírek, hogy Lucas és Modric és távozik 2021. júniusában, sőt: előbbit már nyáron majdnem eladta a klub, de a nemzetközi szünet óta mindketten azt bizonyítják, hogy kulcsfontosságúak Zidane számára. Egy esetleges jó eredmény az Atlético Madrid elleni derbin megadná azt a bizonyos löketet a vezetőség számára, hogy ezen szerződésekre koncentráljon.

Ramos

Ami Ramos szerződéshosszabbítását illeti: igazi meglepetés lenne, ha az elkövetkezendő hetekben bejelentésre kerülne. Ez azaz üzlet, amit szó szerint mindenki látni szeretne. A Real Madrid továbbra is azt szeretné, ha a kapitány maradna.

Ramos kétségek nélkül a csapat egyik legfontosabb láncszeme, elég megnézni azon mérkőzéseket amelyeken nem játszott. A klub és az öltöző szíve-lelke, és mindent megfog tenni annak érdekében, hogy még néhány évet Madridban töltsön.

Modric

A horvát esete a legbonyolultabb. Modric mindig bizonyítja, hogy kulcsszereplő. Semmi kétsége nincs a vezetőségnek az elkötelezettségét illetően, illetve kora ellenére még mindig klasszis teljesítményt nyújt.

2021 végén Modric már 36 esztendős lesz, és most a klub legjobban fizetett játékosa. Ez komoly gondolkodást okoz a Blancók számára, különösen azért, mert a klub reménykedik abban, hogy 2021 nyarán sikerül nagy játékosokat igazolni a COVID-19 okozta spórolás miatt. Pont ezért késhet döntés a jövőjéről.

Lucas

A spanyol szélső más helyzetben van, hisz nem rendszeres kezdő. Régóta igazi csapatjátékosként tekintenek rá – igaz, hogy nincs akkora szerepe a csapatban, mint másnak, de bármikor és bárhol képes klasszis teljesítményt nyújtani.

Carvajal és Odriozola távollétében Lucas csodálatos teljesítményt tett le az asztalra, ezzel pedig kiérdemelte a francia tréner teljes bizalmát. Ezen teljesítményei pont arra adnak okot a vezetőségnek, hogy prioritást élvezzen a szerződéshosszabbítása.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJAÖSSZEFOGLALÓK
BAJNOKSÁGSÉRÜLÉSEK

Leave a Reply