Zidane ‘kitolta’ Iscót a Real Madridból

A spanyol egyáltalán nem játszik nagy meccseken.


Zinédine Zidane az Atlético Madrid elleni sajtótájékoztatón azt állította, hogy Isco továbbra is szerepel a terveiben, de a tények önmagukért beszélnek: a spanyol középpályás nem játszik nagy meccseken, és alapjáraton is rendkívül kevés játéklehetőséget kap.

Isco mindössze 13 percet játszott a Bajnokok Ligájában, de például a Barcelona, a Sevilla és az Atlético ellen sem játszott, végig a kispadon ült.

Mindez arra utal, hogy Zidane a januári átigazolási időszakban megszeretne válni tőle. Isco már beadta a távozási szándékát – ami érthető is -, tekintettel arra, hogy a 2013-as érkezése óta soha nem volt ilyen rossz helyzetben.

Szerződése 2022-ig szól, de az már régóta látható, hogy a jövője máshol van, nem a Real Madridban. Zizou régen nagy rajongója volt Iscónak, és kulcsszereplője is. Ugyan mást állít a sajtótájékoztatókon, de a pályán rögtön látni, hogy mennyire is számol vele.

Az utolsó lehetőség a Cádiz elleni meccs lehetett volna – amikor Isco kezdő volt -, de a félidőben lehívta Zidane a pályáról. Isco elvesztette fontosságát Madridban, és a francia tréner kinyitotta számára azt a bizonyos ajtót januárra.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

Általános
Amikor a Real Madrid üt
BAJNOKOK LIGÁJA

Leave a Reply