Mourinho újabb madridistát vinne a Tottenhambe

Reguilón és Bale tavaly nyáron távozott Észak-Londonba.


Miután tavaly sikerült megszereznie Gareth Bale-t és Sergio Reguilónt: José Mourinho radarjára egy újabb Real Madrid játékos került fel. A portugál szakember állítólag kapcsolatban áll Luka Modriccsal – annak érdekében -, hogy meggyőzze a horvátot a klubváltással kapcsolatban.

Az El Chiringuito de Jugones információi szerint Mourinho szívesen vinné Modricsot Észak-Londonba, hisz a horvát Aranylabdásnak jövő nyáron lejár a szerződése.

A Tottenham komoly harcban áll a PL-címért, miután tavaly nyáron komoly erősítések érkeztek a kerethez. Most arra törekednek, hogy szintén egy korábbi Spurs-játékost csábítsanak vissza. Mivel Modric szerződése 2021. június 30-án lejár, így január 1-től szabadon tárgyalhat más klubokkal.

Zinédine Zidane ugyanakkor azt szeretné, ha a horvát játékos kontraktusa megújításra kerülne Sergio Ramosszal és Lucas Vázquezzel karöltve. A Blancóknak azonban még nem sikerült megállapodásra jutni egyik játékossal sem, Mourinho pedig kész minden követ megmozgatni annak érdekében, hogy Modric újra Spurs-mezben lépjen pályára.

A 35 esztendős középpályás 2012-ben tette át székhelyét Londonból Madridba, ahol eddig két bajnoki címet és négy BL-trófeát sikerült begyűjtenie.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK

Leave a Reply