Nagy a feszültség, nem sikerül megegyezni Ramosszal

Mindkét fél más állásponton van, egyikük sem hajlandó engedni.


Több ízben is beszámoltunk már arról, hogy Sergio Ramos szerződéshosszabbítása nagyon kritikus állapotban van, ugyanis a klub nem hajlandó emelni a kapitány fizetését, de a jelenlegit sem akarja állni. Ramos és Pérez továbbra sem tudtak megegyezni, hiába találkoztak szombaton is, a Celta Vigo elleni mérkőzés előtt. A klub egyéves szerződést tett le az asztalra – fizetéscsökkentés nélkül, de Ramos továbbra is ragaszkodik a kettőhöz, és ahhoz, hogy ne legyen fizetéscsökkentése.

Most az a helyzet, hogy nincs új időpont a következő tárgyalásra, azonban a kapitány június 30-án ingyen távozhat.

Zidane mindig is amellett voksolt, hogy ez a téma ne váljon problémává, elkerülve az öltözői jó hangulatot. A béke azonban úgy tűnik nem valósul meg. Sem Ramos, sem Lucas nem jutott megállapodásra a klubbal, annak ellenére, hogy Zizou egyértelműen közölte velük, hogy számít rájuk a 2020/21-es idényen kívül is.

Ramos legnagyobb problémája az új kontraktusának hossza: nem hajlandó aláírni egyéves szerződést – míg Lucas úgy gondolja, hogy többet érdemel a jelenlegi fizetésénél. A vezetőség a mostani fizetéséhez hasonló ajánlatot tett le az asztalra, de a spanyol szerint ennél is többet érdemel, vagy épp amiket kapott ajánlatokat, azok csábítóbbak.

A két ügy teljesen független egymástól, de úgy tűnik, hogy egyiknek sem lesz egyszerű megoldása. A MARCA információi szerint a klub álláspontja nem fog drámai változásokon átmenni – azaz nem engednek -, még annak ellenére sem, hogy tisztában vannak a máshonnan érkező ajánlatokkal.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁG
BAJNOKSÁGCOPA DEL REYSZUPERKUPA

Leave a Reply