Leonardo: “Nem hiszem, hogy bárki képes lenne megfizetni Mbappé vagy Neymar bérét”

A PSG mindkét játékost megakarja tartani, ezért már hónapok óta szerződéshosszabbítással próbálkoznak.


A Paris Saint-Germain sportigazgatója, Leonardo egyáltalán nem fél attól, hogy Kylian Mbappé vagy épp Neymar elhagyná Franciaországot. Mindkét játékos szerződése 2022-ben lejár, és a PSG arra törekszik, hogy hosszabbítson. A sportigazgató azonban figyelmeztet mindenkit, hogy:

“Választani Mbappé vagy Neymar között? Igaz, hogy nagyon bonyolult a helyzet, de ha a PSG-nek nem lesznek eszközei a két játékos megtartására, melyik csapat lesz képes bármelyikük fizetését állni? Szerintem egyetlen csapat sem.”

Az Mbappéval való tárgyalások továbbra sem alakulnak jól, és Mauricio Pochettino is hozott olyan döntéseket nemrég, amelyek nem tetszettek a 22 esztendős támadónak. Ezen kívül a francia alakulat arról álmodozik, hogy Lionel Messit magához csábítsa – azonban ehhez Mbappé és Neymar is kell, hisz ha együtt szeretnének játszani vele játszani, akkor fizetéscsökkentést kell elfogadniuk, hogy a PSG ne sértse meg az FFP-szabályzatot.

Ez a fajta vita Mbappéval még a Real Madridnak kedvező is lehet, mivel nyártól számítva már csak egyetlen év marad hátra a szerződéséből. A világbajnok játékos már évek óta a Blancók favoritja, Erling Haaland mellett.


forrás: MARCA

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

skysports-casemiro-real-madrid_4148365

Casemiro: több mint egy védekező középpályás

A Real Madrid brazil középpályása a 2017-es naptári évben már a kilencedik találatát jegyezte. Nála többet Morata (10), Asensio (11), Benzema (11), Isco (14) és Cristiano Ronaldo (34) szereztek, ami a Real Madrid habfehér mezét magukra húzó játékosokat illeti.

TOVÁBB »
dani-ceballos

Dani Ceballos a Real Madrid játékosa lesz?

A legújabb értesülések szerint a Real Madridhoz igazolhat az U21-es labdarúgó Európa-bajnokság legjobb játékosának megválasztott Dani Ceballos. “Dani visszautasította a Betis szerződéshosszabbítási ajánlatát, ebből arra következtetünk, hogy megállapodása van a Reallal” – jelentette be a játékos jelenlegi klubjának elnöke. Spanyol

TOVÁBB »